TICKER

Saturday, November 4, 2017

Keputusan Pemenang Anugerah Skrin 2017

Keputusan Pemenang Anugerah Skrin 2017 | Assalamualaikum... Selamat malam, hihihi update masa ni untuk pembaca blog ni..


Malam ni anugerah skrin 2017 tertiba televisyen rosak alahai, mujur la ada tv antik lama tinggalan arwah ayah mentua boleh guna nak tengok tapi versi lama tak ada warna hahahaha... nak tengok dekat Tonton online guna laptop tak dapat pulak TM sekat.. kalau dekat phone guna app tonton boleh jer.. 

tv antik
Eh melalut jer cik ash pasal televisyen ni.. jom kita usha Keputusan Anugerah Skrin 2017 dekat bawah ni.. calon-calon yang tersenarai semuanya hebat-hebat semuanya.. banyak tekaan cik ash yang menang malam ni semua betul hihihihi.. 

Keputusan Pemenang Anugerah Skrin 2017  

Rancangan Majalah Terbaik 
Misi-K 2016 (Misi Kemanusian) 

Rancangan Realiti Terbaik 
Mentor Melenia 2017 (Akhir) 

Rancangan Anugerah Terbaik 
Anugerah Juara Lagu 31 (AJL31) 

Pelakon Komedi Terbaik 
Ellie Suriaty - Papa Sayang 

Drama Komedi Terbaik 
Budak Ijat - Raduis One Sdn Bhd 

Lakon TV Terbaik 
Erma Fartima -Pesan Pada Tuhan 

Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem
Diana Danialle - Hanyut 

Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik 
Khalid Salleh - Hanyut 

Lakon Layar Terbaik 
U-Wei Haji Saari - Hanyut 

Pelakon Pembantu Wanita Drama 
Azizan Mahzan - Terima Kasih Ramadan 

Pelakon Pembantu Lelaki Drama 
Remy Ishak - Pesan Pada Tahun 

Pengarah Terbaik Drama 
Erma Fatima - Pesan Pada Tuhan 

Pengarah Terbaik Filem 
U-Wei Haji Saari - Hanyut 

Pelakon Wanita Terbaik Filem 
Sangeeta Krishnasamy ( Adiwiraku) 

Pelakon Lelaki Terbaik Filem 
Khir Rahman - (Rock Bro) 

Pelakon Wanita Terbaik Drama 
Fasha Sandha- Terima Kasih Ramadan 

Pelakon Lelaki Terbaik Drama 
Hasnul Rahmat - Kapcai Ayah 

Drama Rantaian Terbaik 
My Sweet Lavender ( Orangtee Production Sdn Bhd) 

Filem Terbaik 
U-Wei Haji Saari - Hanyut 

Drama Terbaik 
Erma Fatima - Pesan Pada Tuhan

Tahniah kepada semua pemenang yang bertanding pada malam ni.. jumpa lagi esok deh.. cik ash nak tidur dulu... 


4 comments:

  1. thanks update kak hehe.. baru tahu sapa menang. lagilaaa tv xdak. tapi tak tengok pun filem or drama yang menang. pelakon2 tu kenal gakla. hehe yg lain tatau..no idea..

    ReplyDelete
  2. Hanyut tu CR tak pernh tgok.
    Smlm tgok spruh je ask ni sbb trtdo.huhu

    ReplyDelete