TICKER

Monday, November 6, 2017

Kotak Simpan Barang Mekap Up

Kotak Simpan Barang Mekap Up | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat ya..

Kotak SImpan Barang Mekap Up
Alahai punya lama entri ni tersimpan dalam draf biasa la nak menaip perlukan mood baru syok mengarangnya.. entri di tulis waktu malam cik ash publish hari ini hihihihi.. Sebelum ini cik ash ada dapat kredit percuma RM50 daripada Sg Shop, alhamdulilah rezeki cik ash menang contest aritu.





Cik Ash setelah dapat credit RM50 cepat -cepat buka website untuk cashoutkan barang yang tersimpan dalam gudang china gara-gara tak cukup kredit sebelum ni.. hahahaha. syukur Allah tolong cik ash  hadiahkan kredit percuma RM50 cukup la untuk satu barang ada ada baki lagi dalam RM4 lebih.

Barang apa yang cik ash beli sebuah tempat letak barang mekap up, hahahaha.. sebenar  cik ash ni mana ada baran alat mekap up yang banyak.. hihihihi... cik ash berkenan nak dapatkan kotak simpan barang mekap up sebab comel sangat cute tengok tu yang shopping gak..

Kira ni kali ketiga cik ash shopping dengan sg shop taw, nak tengok pengalaman cik ash shopping barang yang pertama boleh baca kat Shopping Di SG Shop Dengan Voucher RM200 dan yang kedua pulak  Cover Laptop Suami Punya, 

Ok la cik ash undur diri dulu ya.. jumpa lagi nanti di entri yang lain pulak.. terima kasih sudi baca entri cik ash ini.



8 comments:

  1. Wow bestnya ada kotak simpan barang make up😊

    ReplyDelete
  2. Suka tengok storage macam ni. Cantik.

    ReplyDelete
  3. kemasnya kalau ada box ni. senang nak simpan.

    ReplyDelete
  4. Lepas ni makin kemas la meja solek cik ash.. =)

    ReplyDelete
  5. seronok tengok kak ekin menang macam macam hihihi tumpang happy

    ReplyDelete
  6. Bagi tip sikit camne leh menang

    ReplyDelete
  7. Perempuan selalu makeuo atau kadang2 je makeup wajib tau ada kotak makeup ni .barulah tersusun . Barulah bersemangat lagi nak makeup2

    ReplyDelete