TICKER

Tuesday, November 7, 2017

Posts Popular Sepanjang Bulan Oktober 2017

Assalamualaikum | Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.. hari ini Cik Ash nak kongsikan mengenai post popular dekat blog sepanjang bulan Oktober 2017 aritu.
Post Oktober 2017
Bulan Oktober aritu Cik Ash agak busy sangat banyak urusan dekat luar setiap hari ahad suami off kerja mesti ada urusan jer, sampai penat dah rasa tak mau teruskan perjuangan misi Cik Ash. 




Pageview blog untuk bulan oktober ada la peningkatan sedikit.. kalau malas update mesti ada penurunan tapi tak ada sampai teruk sangat.. hihihihi.. biasa-biasa jer pun. Sepanjang bulan oktober aritu carian di blog Cik Ash entri yang sangat popular ialah cucur kembung viral bilangan view mencecah angka 4029 view, manakala yang lain masih kekal  ratus-ratus jer. 

Kalau anda ada terlepas baca entri cik ash yang lain boleh usha entri itu dekat bawah ini :-  

Cucur Kembung Viral
Pokok Daun Kapal Terbang
Cara Nak Tukar Password Streamyx Wifi
Transformasi Cinta Laura Selepas 10 tahun

Ok la iti saja yang Cik Ash nak share dengan korang semua, jumpa lagi nanti ya.


11 comments:

  1. Tahniah.
    Nampaknya pembaca lebih minat pasal cucur kembung viral tu

    ReplyDelete
  2. sabar dgn perjuang hidup ni, keep smile. Doa selalu supaya tetap positif dan seronok apa yg dibuat... :)

    ReplyDelete
  3. wow jarang update pun maintain tak jatuh.keep it up cik ash :D

    ReplyDelete
  4. BLog cr bulan lepas paling tinggi lirik lagu sumpahcintaku tu.

    ReplyDelete
  5. tahniah cik Ash!! teruskan berusaha!

    ReplyDelete
  6. kalau kira carian terbanyak cerpen dengan parenting tips je hihihi

    ReplyDelete