Saturday, November 4, 2017

author photo
Senarai Lagu Dan Peserta Minggu Ke-2 Konsert Gegar Vaganza 4 | Assalamualaikum.. Hai korang semua, malam ni nak update pasal Gegar Vaganza la.. sebab ada yang cari dekat blog cik ash lagu untuk konsert akan datang ni..

Gegar Vaganza 4


Konsert minggu pertama yang lepas tidak ada perserta yang tersingkir, semuanya layak peringkat seterusnya, Pembukaan Gegar Vaganza 4 meriah sangat.. Pada konsert minggu pertama semua perserta menyanyikan lagu sendiri. semua buah persembahan best-best sebab lama dah tidak tengok kemunculan mereka di pentas kan..

Dekat bawah ni adalah senarai lagu yang akan dinyanyikan oleh perserta untuk konsert yang minggu ke-2 nanti. 

Senarai Lagu Dan Peserta Minggu Ke-2 Konsert Gegar Vaganza 4

Dingin - Aishah
Rindu Serindunya - Firman
Setengah Mati Merindu- Hazami
Aku Hanya Pendatang- Liza Hanim
Karam -Lan Kristal
Lagu Cenderawasih -Tia Jinbara
Masih Cinta- Elyana
Ku Pendam Sebuah Duka -Syura
Harus Terpisah - Ferhad
Aku - Aqasha
Gubahan Rindu Puisi Syahdu- Haida
Apa Yang Ku Cari -Raja Azura

Ok la itu saja yang cik ash share.. tak sabar nak tengok konsert yang kedua nanti.. sambil layan sambil jawab soalan dekat astro circle hihihihihi...

This post have 9 komentar

avatar
Abam Kie delete November 4, 2017 at 10:03 AM

tengok GV esoknya mengantuk di sek!

Reply
avatar
sis gee delete November 4, 2017 at 1:37 PM

suka lagu yang elyana dapat tu!

Reply
avatar
Shikin Razali delete November 5, 2017 at 12:53 AM

Saya tak penah ikut gegar vaganza nie sebab takde astro kat rumah.. hihi

Reply
avatar
messarah delete November 5, 2017 at 12:02 PM

Jemput singgah :)

https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

Reply
avatar
Najah Mustapa delete November 5, 2017 at 10:16 PM

saya baca ni sambil tengah tgk gegar vaganza! best musim kali ni. hebat-hebat belaka

Reply
avatar
Kira Sakura delete November 8, 2017 at 10:29 AM

kira layan GV ni dekat fb je. takde tv takde astro nak follow hihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post