TICKER

Thursday, November 9, 2017

SPM Fever Giveaway

http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html


Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:



Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang

Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang

Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang

Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang

Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang

Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang

Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang

Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang

Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang







Kesemuanya 25 orang pemenang bakal kami cari!



Syarat-syarat penyertaan:



1. Follow blog penganjur dan penaja-penaja berikut:
* Abam Kie * Henrietta Jose * Aira * Najah Mustapa * Mamapipie * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

2. Follow instagram berikut: (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)
* Hernee Nazir * Najah Mustapa * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

3. Like Facebook berikut:
* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * JMBelog * Shalimar Yusof * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu *

4. Follow Google Plus berikut:
* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * Sheila Adziz *
Shikin Razali *

5. Letakkan URL Blog Mamapipie di dalam blog list anda.

6. Buat entri bertajuk 'SPM Fever Giveaway'.

7. Salin dan tampal kod HTML di bawah:

8. Dengan tidak melebihi 100 patah perkataan, tuliskan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM dahulu. Contohnya, terlewat bangun, terlupa membawa MyKad, terpaksa ambik periksa di dalam wad, terkantoi dengan pengawas SPM dan sebagainya. Perenggan ini hendaklah ditaip di dalam entri anda dengan menggunakan huruf italic. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan coretan pengalaman yang paling menarik dan asli (authentic).

9. Terbitkan

10. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri di SINI sahaja.

11. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.

Jom klik di SINI jika nak join SPM Fever Giveaway.

Peraduan berlangsung sehingga 11.59 malam, 30 November 2017.



SEKIAN. TERIMA KASIH.

Semua syarat 1-7 dah siap like dan follow.

Syarat no 8 kena tulis pengalaman semasa peperiksaan result SPM ...

Pengalaman cik ash semasa peperiksaan  SPM tahun 2002 kalau tak silap masa SPM 2002 jatuh dalam bulan puasa lagi pulak musim hujan di kelantan masa nasib baik tempat cik ash tak alami banjir dapat pergi seperti biasa, sebenar tak ada yan menarik pun lagipun masa tu  hati dalam keliru tak taw apa yang di jawab dalam peperiksaan itu , hanya bawa badan dan kaki untuk ambik peperiksaan, sebabnya semasa dalam 2 minggu sebelum cik ash nak periksa SPM cik ash ada khabaran berita agak kurang enak cik ash tak dapat nak terima sangat berita tu sampai sekarang sebab terfikir dekat ma bila ingat perkara itu, biarla khabaran berita itu menjadi rahsia cik ash dah family ,pernah juga tertiba  sakit perut macam nak cirit birit matapelajaran apa cik ash tidak ingat dah..mungkin bersahur makan benda yang pedas kut..lama sangat dah tinggal zaman sekolah ni nak ingat macam ner la. itu jer pengalaman cik ash semasa peperiksaan SPM 2002.. 15 tahun berlalu meninggalkan zaman persekolahan hahahahaha.. lupa dah la cik ash..

20 comments:

  1. Terima kasih cik ash sbb sudi join GA abam kie.. ��

    ReplyDelete
  2. wahhh, bestnyaaa. nak join juga. aritu abg kie ada whatsapp wawa, invite join ga ni..")

    ReplyDelete
  3. tak sempat lagi nak join..sibuk jaga exam spm sekarang ni..huhu

    ReplyDelete
  4. Good luck kak. Shad pun dah ingat2 lupa dah SPM dedulu macamana..

    ReplyDelete
  5. Good luck cik ash. Sama tahun rupanya kita amik SPM ye. :)

    ReplyDelete
  6. lama rasanya tak join ga . apepun goodluck ya

    ReplyDelete
  7. Good luck cik ash . CCL baru hbis karang entri .

    ReplyDelete
  8. singgah dar GA yang sama :)

    https://raizahalisah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Kenangan yang kurang enak itu kita lupakan je kak. huhu. Cmner pun, good luck for GA kak. :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari GA sama :)
    http://cikdylah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete