TICKER

Sunday, November 12, 2017

Watermark Baru Cik Ash

 Watermark Baru Cik Ash | Assalamualaikum.. Hai, apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat ya.. 

Pada 7 November aritu cik ash saja-saja buka photoshop sebab nak setting mouse baru beli.. hahahhaha... mouse wirelles sebelum sudah rosak lagi pulak parok bateri bila guna dia.Syok guna mouse baru edit-edit watermark baru untuk cik ash.. cik ash sebenarnya ada jer bakat edit design sikit-sikit tak ada pakar sangat, setakat nak buat logo , watermark facebook cover, header blog tu insyaAllah boleh.. 






Lagi pun kalau yang nak menempah cik ash buat design cik ash ambik sahaja bayaran untuk tempahan tak mahal murah-murah jer.. hihihihi.. hasil design cik ash sebenarnya banyak pernah buat bagi percuma dekat rakan-rakan blogger sebelum ni.. tapi cik ash tak taw mereka masih guna ke tidak watermark tu.. 

So korang nak tengok hasil kerja design cik ash pernah buat boleh terjah dekat tempahan design ni. hasil cik ash simple sahaja biasa la baru belajar tentang design tu kebanyakkan tengok youtube hahahaha.. begitu usaha untuk belajar kan cik ash tengok la youtube sampai faham. masih dalam pembelajaran lagi untuk tingkatkan jari untuk mendesign ni..

Ok la korang itu jer cik ash nak share dengan korang semua hasil kerja design cik ash buat watermark di masa lapang.. hihihihi.. Cik Ash nak bagitaw sesiapa yang masuk list top commeter bulan november dan december 2017 ni cik ash akan hadiahkan watermark percuma dekat mereka..

10 comments:

  1. Pandai cik ash buat watermark cantik..

    ReplyDelete
  2. wow... cantiknya... berbakat juga ni... diam-diam berisi... hehe

    ReplyDelete
  3. Cuteee .. kita jenis malas naw nak letak watermark huhu

    ReplyDelete
  4. Wahh .. bakat cik ash yang terpendam ke ni .

    ReplyDelete
  5. Cantik heade4 cik ash.. pandai design sendiri.. btw deeba follow sini.. jemput singgah blog deeba http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cantikkk.... boleh tambah income lagi

    ReplyDelete
  7. Wahhh. Cantik design akak. Kreatif tu kak. hihi. :D

    ReplyDelete