TICKER

Thursday, December 7, 2017

Alhamdulilah Rezeki Menang Contest Lagi

Alhamdulilah Rezeki Menang Contest Lagi | Hai, Cik ash harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. baru sempat update kemenangan ni hahahhaha.. kalau ikut dah lama menang pun tapi hadiahnya belum dapat lagi sabar jer la..

Contest Mahamahu

GA diarymama


Cik ash masih terkejut bila taw cik ash adalah seorang daripada pemenang contest  mahamahu tambah-tambah nama first yang naik hihihihi... itu ada ina blogger yang bagitaw pasal kemenangan ni. kalau ikut memang tak taw menang contest ni dekat instagram jarang sangat nak buka hahahaha.. 

Manakala Giveaway dari DiaryMama tu cik ash saja-saja join sebab siapa tag nama cik ash join tak mengharap pun menang sebenarnya sebab spa jauh di shah alam kalau dapat fikir mesti tak dapat nak pergi nanti.. hahahhaa.. tapi tak sangka sangat cik ash menang dah nama rezeki kan.. alhamdulilah.. 


Voucher daripada contest Mahamahu cik ash dah dapat kemalrin.. yang dari  diarymama  belum dapat lagi.. sabar menanti jer harap sampai la nanti.. biasa la kawasan ladang kelapa sawit jarang sangat posman nak masuk sini.. hahahhaha.. 

Ok la korang jumpa lagi nanti.. cik ash nak out dulu nak sambung buat kerja.. cik ash pun kerja gak kerja surirumahtangga.. hahahahaha




8 comments: