-->

Thursday, December 14, 2017

author photo
Alhamdulilah Tersenarai Pemenang Sis Gee First Giveaway | Assalamualaikum.. Hai, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. Rezeki Allah bagi lagi untuk bulan disember ni menang giveaway yang Cik Ash join di blog Sis Gee.. Bersyukur sangat Allah murahkan rezeki melalui join giveaway dan contest..



GA Sis Gee
Memang tak sangka sangat bila ada nama tersenarai di giveaway sis gee ni, sebab yang join seramai 69 orang tu.. Cik ash ini join sesiapa blogger yang buat giveaway ada yang Cik Ash nampak lalu dekat dasboard ni.. hihihihi.. tanda support rakan blogger.. Cik Ash teruja bila pemilihan pemenang ini dibuat dengan menggunakan random spin app.. paling tak sangka first spin naik no bertuah Cik Ash iaitu no 21.. alhamdulilah rezeki Cik Ash dapat hadiah yang utama pulak.. hihihihi.. sikit lagi ada yang bertanya murah rezeki sokmo Cik Ash ni menang giveaway jer.. rezeki Allah nak bagi tak kira apa pun dah tertulis nama rezeki kita kan. 

So kepada yang join giveaway Cik Ash ucapkan tahniah buat korang yang giveaway sis gee.. jom kalau nak taw siapakah pemenang giveaway dekat SINI. Hadiah yang Cik Ash dapat pun memang tak sangka sangat tunggu jer barang sampai nanti Cik Ash update dekat blog hihihihi...

Terima kasih kepada  Gee dan sebab buat giveaway ini dan memilih Cik Ash sebagai seorang pemenang yang bertuah menggunakan random spin.. ok la korang jumpa lagi nanti, Cik Ash nak undur diri dulu jumpa lagi nanti di entri yang lain...

your advertise here

This post have 36 komentar

avatar
Dilah delete December 14, 2017 at 2:55 PM

tahniah cik ash.. jemput join giveaway dilah juga ye nanti.. http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

Reply
avatar
Sheila Adziz delete December 14, 2017 at 4:26 PM

Allhamdulillah... tahniah... ekin...

Reply
avatar
sis gee delete December 14, 2017 at 5:05 PM

tahniah cik ash!alhamdulillah rezeki cik ash!tunggu tau hadiah sampai..dah naik lori dah tu..hehe

Reply
avatar
Farhana Jafri delete December 14, 2017 at 7:27 PM

wahhh tahniah cik ash! Tak tengok lagi senarai pemenang tu

Reply
avatar
Husniey Husain delete December 14, 2017 at 7:51 PM

Tahniah cik ash.. Syok tu dapat hadiah giveaway dari sis gee

Jemput singgah di blog husniey kebaikankeindahan.blogspot.my

Reply
avatar
Rodiah Amir delete December 15, 2017 at 4:45 AM

Alhamdulillah Cik Ash, Saya dapat no 2

Reply
avatar
JMR delete December 16, 2017 at 9:44 AM

Tahniah cik ash...rezeki di akhir tahun ni kan

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2017 at 5:22 PM

Terima kasih gee.. Wahh tak sabar nya

Reply
avatar
Alia Farhan delete December 17, 2017 at 12:06 PM

Tahniah ekin..
Rezeki tak.pernah salah alamat

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post