-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Wednesday, December 6, 2017

author photo


Giveaway Bulan Cinta by Dilah | Assalamualaikum.. Selamat petang, sambil buka blog ni cik ash ternampak blogger ibu dilah buat giveaway ni cepat-cepat join hihihihi. 

https://1.bp.blogspot.com/-mUXdvfXRocM/WieFV7hcbOI/AAAAAAAAKuo/UWEUSlZqSlkuEvEhWSSn9mSR7e_efvujwCLcBGAs/s1600/Giveaway%2BBulan%2BCinta%2Bby%2BDilah.png
 
 Klik Banner Untuk Join Giveaway ini.. 

Di dalam entri ni kena sertakan nyatakan bila anniversary korang dan tahun ni anniversary yg ke berapa.

Annivesary cik ash dah lama lepas bulan MEI aritu hihihihi... baru 3 tahun kahwin jer pun.. masih belum dikurniakan rezeki anak lagi.  

 
Akan tamat pada 31 Dec 2017.

your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Etuza delete December 6, 2017 at 7:57 PM

Menarik GA ni Cik Ash..semoga berjaya

Reply
avatar
Etuza delete December 6, 2017 at 7:57 PM

Boleh drop komen sda di laman Cik Ash..

Reply
avatar
Dilah delete December 21, 2017 at 3:57 PM

hi cik ash.. Thanks tau join giveaway ni.. InsyaAllah cik ash, ada rezeki anak tu nanti.. Dilah doakan cik ash cepat2 dapat baby ya.. okla, boleh check senarai nama peserta di sini ya..
http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com