-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Friday, December 22, 2017

author photo
Hadiah Daripada Blogger Sis Gee | Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafat ya.. lama tak update entri waktu malam la, hari ini rajin nak update waktu malam.. hahahhaah.. harap ada yang sudi baca la ya..


Alhamdulilah diberi kesempatan untuk menulis dekat blog hari ini, kesihatan tak berapa nak ok pulak ni rasa nak demam jer, doakan Cik Ash ya.. Baru ini Cik Ash ada up entri pasal menang giveaway sis gee . 

Alhamdulilah barang gee telah selamat terima pada Cik Ash hari apa tak ingat dah hahahaha.. aritu mamai baru bangun tidur barang tu sampai..  terkejut sangat dapat barang ni sebab macam-macam ada barang yang penting suka Fridgit Magnet tu boleh tambah koleksi dekat peti ais hahahahaha.. dekat peti ais loni semua hadiah daripada kawan-kawan blogger cik ash lekatkan situ. penuh satu ruang atas peti ais.. 

Antara barang yang Sis Gee bagi dekat Cik Ash adalah Planner, keychain penyu, bag mekap up, dan fm penyu.. teruja taw awak dapat hadiah banyak macam ni.. alhamdulilah rezeki Cik Ash dalam blog sentiasa ada walaupun tak macam selalu. sambil-sambil support kawan blogger join giveaway yang Cik Ash ternampak dekat dashboard ni..

Ok la itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua best dapat hadiah daripada rakan blogger ni so yang mana nak kenal-kenal dengan sis gee boleh la pergi terjah blog dia ya dekat SINI , Cik Ash kenal dia sejak join group bloggerpantaitimur. 


your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Hanachie delete December 22, 2017 at 8:56 PM

Congratulation! cik Ash... :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 22, 2017 at 9:10 PM

Alhamdulillah.. Tahniah ekin..

Reply
avatar
Mas FVOME delete December 22, 2017 at 10:49 PM

tahniah cik ash! smoga sentiasa diberi kesihatn yg baik..bnykkn minum air kosong bg stabil suhu..=)

Reply
avatar
sis gee delete December 23, 2017 at 6:43 AM

get well soon cik ash!thank you buat entry special edition ni!hehe

Reply
avatar
nona sani delete December 23, 2017 at 8:20 AM

Tahniahh, bestnya banyak hadiah dapat..hehee..

nak planner tuh..tp takdak rezeki.....gituuu~

Reply
avatar
Nora Karim delete December 23, 2017 at 12:57 PM

Alhamdulillah rezeki... tahniah...

Reply
avatar
Fatin Shahrizam delete December 23, 2017 at 1:25 PM

Tahniah cik ash, kita aim jugak planner tu, tapi takde rezeki. Hehee

Reply
avatar
Galaksi Viral delete December 24, 2017 at 6:12 PM

Tahniah kak Ash dapat hadiah. Murah rezeki akak. :D

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com