Tuesday, December 26, 2017

author photo
Hadiah Menang Giveaway Sepanjang 2017| Assalamualaikum.... Hai reader blog Cik Ash, apa khabar semua, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan walafiat. Sepanjang 2017 ini Cik Ash banyak join giveaway /contest yang di facebook, blog dan instagram. Alhamdulilah sepanjang Cik Ash join tu ada rezeki di blog cik ash ni.. syukur sangat rezeki blog Cik Ash masih ada lagi.. 


Tahniah



Alhamdulilah bersyukur sangat Allah bagi rezeki dekat Cik Ash selalu menang contest yang join, di bawah ini antara hadiah yang giveaway Cik Ash dapat. terima kasih kepada semua yang memberi barang-barang hadiah dekat Cik Ash. Semoga kepada yang memberi peroleh kejayaan dalam perniagaan dan blog nanti..



This post have 13 komentar

avatar
SalbiahM delete December 26, 2017 at 8:50 AM

murah betul rezeki cik Ash..semoga 2018 ni makin banyak menang ye

Reply
avatar
Aisya Ismail delete December 26, 2017 at 9:55 AM

Banyaknya menang! Alhamdulillah rezeki cik ash.

Reply
avatar
Dilah delete December 26, 2017 at 10:00 AM

Alhamdulillah.. tahniah cik ash.. rezeki untuk tahun 2017 ni.. semoga tahun depan pun dimurahkan rezeki juga :)

Reply
avatar
Abam Kie delete December 26, 2017 at 10:00 AM

Tahniah. Kalau rajin join GA memang akan dpt habuannya. Rajin n usaha tangga kejayaan.

Reply
avatar
Shikin Razali delete December 26, 2017 at 10:20 AM

Wah, tahniah Cik Ash.. Banyak jugak hadiah yang dimenangi.. Semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki..

Reply
avatar
Ciktie delete December 26, 2017 at 5:44 PM

Wahhh banyaknya. Tahniah cikash

Reply
avatar
nashya (นิชคุณ) delete December 26, 2017 at 10:41 PM

Seronoknya lahai tengok orang lain menang hadiah :) Rezeki masing-masing kan? Hwhehehe ada tips? :'D

Reply
avatar
iuzira delete January 1, 2018 at 8:42 PM

Murah rezeki, sy Dah Lama Tak joint contest nk update blog pun kadang x smpat

Reply
avatar
Wawa Ashihara delete January 1, 2018 at 8:47 PM

Murah rezeki akk...kita join jarang beno nak menang.. Hihi

Reply
avatar
Zaza Iman delete January 1, 2018 at 8:59 PM

Alhamdulillah moga murah rezeki sentiasa kak ash.. :) share sikit meh hehehe

Reply
avatar
Eintan Nurfuzie delete January 2, 2018 at 8:25 AM

Tudia... banyakkknyeeee.. tahniah2.. hope 2018 de rezeki lg

Reply
avatar
Syamimi Saad delete January 2, 2018 at 12:37 PM

Bestnya cik ash. Seronok tgk rezeki mcm tu. Hehe..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post