TICKER

Saturday, December 2, 2017

Hello December 2017

Hello November | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

Hello December
Sekejap masa berlalu dah masuk bulan December dah ni..beberapa hari lagi dah masuk tahun baru 2018..misi untuk tahun 2017 belum tercapai lagi, semoga cik ash kuat semangat doakan misi cik ash berjaya ya,

Masa bulan  November aritu cik ash tak ada la busy sangat tapi mood nak blogwalking update agak kurang mana biasa la duk terfikir-fikir kan kesihatan ibu mentua tengah sakit ni idea nak menulis tak masuk sangat.. sat-sat duk tengok ibu mentua takut tak boleh nak bernyawa musim hujan loni penat dia menjadi-jadi, itu dah pergi klinik panel cucuk ubat.. makan tak lalu mana tu cik ash pening nak masak apa dekat ibu mentua.. nak buat bubur mil tak mau makan dia tak leh makan katanya kembang pipi.. hihihihi..Eh terlebih-lebih pulak cik ash ni bercerita pasal ibu mentua kan...nanti ada yang jemu pulak ingat dia seorang ada jer ibu mentua, hahahahaha.. 

Sepanjang bulan november aritu entri dekat blog sebanyak 42 entri, tu pun banyak entri join giveaway,segmen jer, sambil-sambil support rakan blogger itu jer cara cik ash, kalau orang tak nak support kita tak pe la tak kisah pun, lagi pun sejak ada blog semua benda belajar sendiri pun, kadang-kadang ada jugak tanya otai-otai blog..

Ok la, cik ash undur diri dulu la, ada kerja nak buat dekat rumah ni, biasa la tugas surirumahtangga walaupun belum ada anak lagi tugas dekat rumah ada jer, hihihihi.. jumpa lagi nanti ya.. 








4 comments:

  1. Selamat menjalankan tugas sebagai suri rumahtangga cik Ash! :D Semoga misi tercapai jugak! Sambung next year pun tak apa... asalkan jangan give up! =)

    ReplyDelete
  2. haihh cik ash sebut pasal; rumah je terus teringat banyak kerja nak dibuat haha. Sama lah kita tak banyak update sangat. Take care cik ash :D

    ReplyDelete
  3. Semoga mak mertua cikash lekas sembuh ya. Hujan-hujan camni macam-macam sakitnya datang. Anak buah kita pun masa-masa camni la dia boleh demam. Selsema campur batuk sekali. Cuaca sejuk

    ReplyDelete