TICKER

Tuesday, December 19, 2017

Keywords Blog Cik Ash #31

Keywords Blog Cik Ash #31  | Assalamualaikum.. Hai, cik ash harap semuanya sihat walafiat ya.. semoga dipermudahkan segala urusan anda.

Keyword

Hari ini saja-saja nak share entri ini dekat blog lama dah tak share pasal keyword yang orang cari dekat blog cik ash ni.. sepanjang bulan November 2017 aritu ramai yang search pasal lagu dalam drama dendam aurora, patut la view dekat blog tinggi naik rupanya ramai yang nak taw lagu apa dalam drama itu. 

Manakala untuk pelanggan astro pulak ramai juga yang search pasal astro bagi siaran percuma baru memang sangat puas hati 2 minggu duk bukan astro yang tak langgan hahahhaha.. tambah-tambah movie hantu astro 404 tu.. 

Tak lupa juga ada yang mencari mengenai Anugerah Skrin ada juga yang search mungkin ada yang nak taw keputusan pemenang siapakan tak payah susah nak cari meh baca dekat  SINI

Yang paling best drama fiplina The Promise (Pangako Sayo) yang sudah lama ditayangkan dekat televisyen masih ada yang mencari sekarang nampak walaupun entri dah lama orang akan tetap mencari jugak.

Ok la, itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai keyowrd dekat blog cik ash.. itu jer setakat ini carian yang popular dekat blog, jumpa lagi nanti ya..



6 comments:

  1. sukakan bila orang baca entry kita walaupun dah lama. menunjukkan masih beri manfaat :)

    ReplyDelete
  2. waahh..ramai org cari pasl hiburan nih

    ReplyDelete
  3. suka tengok cerita pengako sayo tu.. best

    ReplyDelete
  4. Daripada keyword ini kita boleh kembangkan lagi artikel dalam blog kita untuk mantapkan lagi content

    ReplyDelete
  5. waah ! *terus g check keywords blog sy..haha

    ReplyDelete