TICKER

Tuesday, December 5, 2017

Senarai Produk Sample Percuma

Senarai Produk Sample Percuma | Assalamualaikum.. Hai, selamat petang.. ini cik ash sharing anda semua pasal barang percuma yang boleh kita request, untung kalau dapat boleh cuba dulu sebelum ni kan...


 Jom dapatkan barangan sample percuma dekat bawah ini dengan mudah sangat, anda hanya perlu klik link di bawah ini isi segala maklumat yang diperlukan dan tunggu la barang ni akan sampai rumah anda dengan selamat selama 4 minggu.. nanti barang sampai mesti terfikir la pulak request sample ni.. hahahahha.. pernah terjadi dekat cik ash penuh barang dalam peti surat dengan barang sample sekali posman hantar.. hahahahaha.. Jom usha link dekat bawah ini ada setengah-tengah link dah tak ada untuk request sample.. biasa la free cepat habis stock kan.
 
Sample Susu Percuma

Sample Susu Anmum - https://goo.gl/BLvK4F
Sample Susu Enfagrow -  https://goo.gl/ryYLnL
Sample Susu DutchLady - https://goo.gl/rFpy8K
Sample Dumex Mamil   - https://goo.gl/ah4Yp9
Sample Dumex Dugro  - https://goo.gl/egYgiM
Sample Susu Karihome   - https://goo.gl/Yw2dgd
Sample Susu Sustagen  - https://goo.gl/g5x8Dd
Sample Bijirin Bayi Cerelac   - https://goo.gl/FycUF7
Sample Optipro Nankid  - https://goo.gl/grA8eA
Sample Nestle Lactokid - https://goo.gl/z2R36k
Sample  Lazz Susu Kambing  - https://goo.gl/4du1o7
Sample Susu Wildan - https://goo.gl/u5eNbZ
Sample Susu Anlene - https://goo.gl/8MPYMt
Sample Susu FrisoGold  - https://goo.gl/jGjiJn

Sample Produk Pejagaan Peribadi

Sample Kotex - https://goo.gl/qroo1Q (dah tak ada sample)
Sample Libresse - https://goo.gl/ETL8ik 

Sample Laurier - https://goo.gl/Svr5zf
Sample Intimate - https://goo.gl/tDvoF1

Sample Lactacyd - https://goo.gl/EfAM5s
Sample Lactacyd Teen - https://goo.gl/jbQ3Fz
Sample Petite Fushia - https://goo.gl/p843oa
Sample Clear Men - https://secure.clearparis.my/sampling
Sample Biothrem - https://goo.gl/Jj5H7y 

Sample Diapers

Sample Huggies - https://www.huggies.com.my/try-a-sample
Sample Drypers - https://goo.gl/s1u2LU
Sample DIAPEX - https://goo.gl/XUoH5G
Sample Mamypoko - https://goo.gl/39WPkc
Sample Merries Diaper - https://goo.gl/X8q1GS
Sample Certainty - https://goo.gl/8FuZYs
Sample Tena - https://goo.gl/ACHhR3 

Ok la dulu nanti ada sample free cik ash update lagi ya korang semua.. jumpa lagi di entri lain...

4 comments:

  1. Wah perci=uma kah tu Cik Ash..menarik banyak tu..

    ReplyDelete
  2. thanks sharing.. boleh wat rujukan. Ina pun suka barang free ni..heeeee.Sedang menanti jugak ni

    ReplyDelete
  3. wow. tq for sharing... barang free ni jangan lepaskan

    ReplyDelete