Tuesday, January 9, 2018

author photo
Entri Terbaik Sepanjang Tahun 2017 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya. tahun 2017 lalu cik ash ada share entri terbaik sepanjang tahun 2017.  Kiranya kita throwback cerita tahun lalu la ya.. hihihihi..


Kesemua yang tersenarai di bawah entri yang terbaik sepanjang tahun 2017 kerana pageview menduduki 1k views.. tak sangka banyak jugak entri yang cecah 1k views pada tahun lepas, so korang nak tengok entri apakah yang Cik Ash nak kongsi boleh jugak baca semula kisah ni kan jom Cik Ash kongsi dekat bawah ni. 

1. Biodata Pelakon The Promise Filipina ( 6215 pageviews) - entri ni paling ramai search nak tengok biodata pelakon dalam drama filipina walaupun pelakon baru. ramai peminat tu. 

2. Drama The Promise "Pangako Sayo" (5715 pageviews) - sama naik dengan biodata siap ada cari sinopsis drama ni.. Cik Ash hanya kongsi jer tak sangka carian tinggi tu.

3. Cucur Kembong Viral (5256 pageview)- Baru-baru kecoh cucur kembong viral Cik Ash apa lagi terus memcuba dan share dekat blog tak sangka sangat perkataan viral memang menarik minat orang untuk baca hihihihi.. yang penting cucur kembong viral memang selalu duk buat pun hahahhaha..

4. Follower ke 800 (3457 pageviews) - Cik Ash saja-saja follower yang ke 800 masa tu nak buat kenangan hihihihi.. sekarang dah 900 dah..

5. Lagu Ost Drama Dendam Aurora ( 3152 pageviews) - Drama telenovela 100 episode ni memang memcabar tengok drama ni Cik Ash mula-mula tak layan sangat pun tengok dalam episode ke 3 layan sampai ke akhir episode terbaik drama ni ada part paling berkesan Cik Ash menangis masa akhir drama tu hahahhaha.. 


6.  Keyword Blog Cik Ash 26  (2274 pageviews) - yang ini pun saja-saja jer nak kongsi keyword dekat blog ramai pulak yang views tu.

7. Alhamdulilah Blog Bersih Daripada Broken Link (2208 pageviews) -  Yang paling Cik Ash suka apabila blog dah bebas daripada broken link, walaupun dah bersih korang kena selalu chek ya sebab selalu broken link kalau rajin join giveaway tu. hihihihi.. 

8. Keputusan Anugerah Juara Lagu ( 2096 pageviews) - Anugerah juara lagu tahun lepas Cik Ash agak kurang layan yang final baru tengok sebab nak tulis dalam blog tu yang share dalam blog tak sangka juga ramai views.hihihihi

9. Dapat Hadiah Dari Sabah (2067 pageviews) - yang ini Cik Ash kongsi gambar hadiah adik Cik Ash yang berkerja dekat sabah dia bagi set kerongsang dengan gelang dekat cik ash hihihihi.. suka sangat taw dapat pandora sabah jer pun. 

10. Maharaja Lawak Mega (2033 pageviews) - rupanya ramai juga peminat maharaja lawak mega taw perkembangan maharajalawak mega masa tu. 

11. Spacial Syara ( 1852 pagevies) - yang ni Cik Ash saja-saja buat review sendiri spa tempat yang Cik Ash selalu kunjungi hasil daripada blog sikit dapat rehatkan muka beli macam produk dekat spa sini layanan owner spa baik sekali tu yang share dekat blog. 

12. Asam Jeruk Merah ( 1769 pageviews) - Aritu shopping dekat kedai ternampak asam jeruk merah ni punya la lama tak makan kan bila tengok beli apa lagi Cik Ash pun kongsi la dekat blog rupanya ramai yang minat asam ni ya. 

13. Astro Bagi Siaran Percuma ( 1729 pageviews) - Yang ni lagi Cik Ash terkejut so ramai jugak pelanggan astro yang mencari ni, siapa tak suka kan bila astro bagi percuma ambik peluang tonton cerita yang kita tak pernah nak layan. macam Cik Ash hahahaha.. seminggu percuma aritu memang ada tengok channel hbo,cinemax dan lain-lain. 

14. Hello March (1682 pagevies) - setiap bulan Cik Ash selalu update untuk bulan baru tak sangka pulak entri bulan march ni paling ramai views. tapi bulan march ni cik ash tak taip apa pun.

15. Sample Susu Anlene (1617 pageviews) - Yang ni pulak Cik Ash share sample susu anlene jer cik ash bab barang free laju la Cik Ash bila dapat share dekat blog.

16.  Saja-Saja Suka ( 1583 pageviews) -entri suka-suka jer tak ada tulis apa wondless wenesday jugak ni..

17. Giveaway Annivesary dan Duit Raya (1536 pageviews) - Alhamdulilah giveaway yang pertama yang Cik Ash buat tahun lepas bersempena dengan annivesary dan raya tu tajuk macam tu.. seramai 64 orang yang join giveaway ni. bilangan yang sangat banyak bagi Cik Ash la sebab jarang sangat nak buat giveaway dekat blog ni. 

18. Selamat Beramal (1471 pageviews) - ternampak dekat facebook ada share untuk kita surirumah selalu la berzikir dengan nama Allah..

19. Resepi Lempeng Gula Merah (1357 pageviews) - Resepi ni datang tertiba kalau nak buat bekalkan dekat suami tu yang sempat share dalam blog, tak sangka ramai juga yang view hihihi..

20. Dapat Barang Sample (1341 pageviews) - Entri ni tanpa tulis apa-apa pun saja-saja nak buat wordless wenesday tapi tak sangka ramai juga yang view tu hahahaha.. dalam entri itu Cik Ash kongsi dapat dua barang sample produk daripada Botanics dan Minyak Urut Moden. 

21. Penyibuk Yang Manja ( 1342 pageviews) - waktu ni Cik Ash selalu duk main laptop ada penyibuknya entri tanpa kata wondless wenesday jugak.

22. Buat Origami  Cosmos ( 1272 pageviews) - yang pulak saja-saja tak ada buat entri apa Cik Ash share gambar buat origami cosmos.

23.  Roti Canai ( 1210 pageviews) - ni entri wondless wenesday juga saja-saja kongsi sebelum makan dan selepas hahahahha...

24. Air Bunga Telang Nasi Kerabu (1066 pageviews) - Entri ni masa bulan puasa Cik Ash share kebetulan sangat bulan puasa tahun lepas suami buat permintaan nak makan nasi kerabu so Cik Ash cari-cari bahan buat siap share resepi  nasi kerabu lagi dekat blog, ada lebih daun tu Cik Ash buat air telang untuk berbuka sedap juga air dia hihihi..

25. Aloe Vera 99% 3 IN 1 Powder TonyLady ( 1059 pageviews)- ni pulak cik ash cuba pakai bedak powder daripada aloe vera tapi Cik Ash tak berapa gemar dengan ada sinar-sinar kalau pakai bedak ni.

Ok itu jer entri terbaik sepanjang tahun 2017 Cik Ash sempat Cik Ash kongsikan dekat blog ni... jemput-jemput la baca ya.. hihihihihi..

This post have 47 komentar

avatar
Cik kaella delete January 9, 2018 at 9:10 AM

Waaa banyaknya view. InsyaAllah kena rajin macam cik ash ni

Reply
avatar
cikyan delete January 9, 2018 at 9:50 AM

rajinnya menulis.. bagus la !

Reply
avatar
Husniey Husain delete January 9, 2018 at 10:59 AM

Wow.. Banyak tuu 25 entri terbaik

Chaiyok untuk 2018 👍😍

Reply
avatar
Cik Ash delete January 9, 2018 at 11:33 AM

time rajin menulis hihihihi

Reply
avatar
Emi delete January 9, 2018 at 12:21 PM

Rajinnya dia buat senarai blogpost mcm ni, hehe

Reply
avatar
el delete January 9, 2018 at 12:25 PM

tahniah ekin..byk entry yang meletup ni hehe

Reply
avatar
Farrah MF delete January 9, 2018 at 1:04 PM

Semoga semakin aktif menulis untuk 2018, Ekin :)

Reply
avatar
Zaza Iman delete January 9, 2018 at 2:16 PM

Tahniah kak.. Byk view tinggi.. Zaza pun nak kena usaha ni naikkan view entri mcm akk 🤩

Reply
avatar
Mimie delete January 9, 2018 at 2:43 PM

Banyak tu entry terbaik.. Dashyat

Reply
avatar
Lea Azleeya delete January 9, 2018 at 4:46 PM

terbaik lah ekin... moga terus berjaya utk 2018 nnti ye

Reply
avatar
Unknown delete January 9, 2018 at 4:53 PM

Pehh rajin kak ekin listing satu satu entri. Terbaiklah ! Keep it up 2018 hehe

Reply
avatar
Unknown delete January 9, 2018 at 5:08 PM

Banyak nya entry yang cecah ribu2 pageview..tahniah...kelebihan orang pandai SEO ni..heheh

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete January 9, 2018 at 5:57 PM

tinggi pv blog kak..teruskan berblogging ya

Reply
avatar
Ciktie delete January 9, 2018 at 7:44 PM

Wahhh banyak tu. Semoga terus up untuk tahun ini

Reply
avatar
Wan Syahida Kahar delete January 10, 2018 at 12:10 AM

Sangat mantop bilangan viewers dia FUH!!

Reply
avatar
Farhana Jafri delete January 10, 2018 at 1:07 PM

wow tingginya pv, paling tinggi pernah dapat pun 200 je haha

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 5:41 PM

hahhaha xde tips pun... kongsi kan media social jer

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 5:43 PM

sikit jer kak el.. terima kasih

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 8:38 PM

harap semakin aktif la huhuhu...

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 8:44 PM

terkejut gak tengok.. alhamdulilah ramai yg cari...

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 8:46 PM

tahun lepas tahun xtaw la dapat banyak gini ke tidak

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 8:48 PM

hahahha ira xde kerja nak buat akak chek jer la list entri tahun lepas...

Reply
avatar
MisDiarios delete January 10, 2018 at 9:12 PM

fuyoo hebatnyaaa cik ashhh smpai ribu ribu viewers..perghh gempakkkk

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 10:07 PM

emi time rajin malas tak ada buat pun hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2018 at 10:17 PM

hahhahah xdenya pandai seo kak.. sikit2 jer pun

Reply
avatar
Cik Ash delete January 11, 2018 at 12:13 AM

hihihihi... view jer ramai.. blog biasa jer pun

Reply
avatar
Eintan Nurfuzie delete January 11, 2018 at 12:07 PM

Byk tu.. cik en pun x buat lagi tuk 2017 punya entrii

Reply
avatar
SIQAHIQA delete January 13, 2018 at 12:28 AM

Tahniah Cik ASh!! Bab broken link tu Siqah tak settlekan lagi. Nak ambil masa lama untuk settlekan broken link sebab banyak sangat!!

Reply
avatar
Shikin Razali delete January 13, 2018 at 2:01 AM

Wow, banyak tue views dan followers.. tahniah Cik Ash..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post