-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Friday, January 12, 2018

author photo
Gegar Lawak 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat ya..

gegar lawak 2018
Musim lawak kembali dengan program lawak di astro Warna yang diberi nama Gegar Lawak. Program ini akan menemui penonton bermula 19 Januari ini, program ini akan menampilkan tiga kategori iaitu solo,duo dan trio. program ni sangat berbeza dengan program lawak yang pernah ditampilkan sebelum ini kata pengurus saluran Astro Warna.

Gegar lawak ini menampilkan 14 perserta iaitu lapan peserta solo,empat duo dan dua trio yang terdiri daripada Hezry, Tasya, Eyya, Ayim,Padil,Abe,Rizal,Bayu,Testo, 2B, Candy, Sogeh, Kiut dan Abata.

Dari segi undian pulak 70 peratus adalah daripada juri profesional, manakala 30 peratus adalah undian khidmat pesana ringkas (SMS).Program lawak ni febret ibu mentua dan suami cik ash hihihihi.. cik ash tumpang join jer..


Nantikan 19 Januari 2018 ni minggu pengenalan setiap perserta yang akan bertanding, rancangan ni akan diacarakan gandingan Kamal Adli dan Fad Bocey akan disiarkan di saluran Astro Warna nanti.. So kepada peminat program lawak jangan lupa temujanji tanyangannya pada 19 januari nanti.. hihihihi.. 

Ok la korang semua itu jer cik ash nak kongsikan dengan korang mengenai program Gegar Lawak 2018 yang bersiaran di kaca tv anda yang ada astro hihihihi...



your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
Hanachie delete January 12, 2018 at 11:13 PM

Tak sabar nak tunggu jumaat depan~ heehheh tapi lepas ni dah takde sepahtu live lagi T_T

Reply
avatar
SIQAHIQA delete January 13, 2018 at 12:26 AM

Next week start!! Harap best lah :D

Reply
avatar
Mimie delete January 13, 2018 at 1:25 AM

Tak sabar nak tunggu.. Ramai dah pelawak yang ada sekarang ni

Reply
avatar
Shikin Razali delete January 13, 2018 at 1:58 AM

Nice sharing Cik Ash.. Nanti nak inform kat hubby, mesti dia akan tengok kat online..

Reply
avatar
Cik Ash delete January 13, 2018 at 6:36 PM

Ibu mentua cik ash teruja nak tengok tu

Reply
avatar
Cik Ash delete January 13, 2018 at 6:36 PM

tu la harap best sebab muka baru semuanya ni

Reply
avatar
Cik Ash delete January 13, 2018 at 6:38 PM

Pelawak baru harap setanding dgn lama nanti

Reply
avatar
ray delete January 14, 2018 at 3:39 AM

serious dah lama x tgk ni

Reply
avatar
Jari Manis delete January 19, 2018 at 10:53 PM

ehh mlm ni la rancangan tu..19 jan

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com