-->

Tuesday, January 2, 2018

author photo
Hello Januari 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar first update blog di tahun baru.. Alhamdulilah dapat ada ruang untuk menulis dekat blog cik ash ni..kesihatan tak beberapa nak baik pulak..

hello januari
Di tahun 2018 misi cik ash masih diteruskan doakan cik ash berjaya nanti..sepanjang tahun 2017 banyak dugaan dah halangan yang cik ash lalui. Semoga tahun 2018 ni dimurahkan rezeki diberikan kesihatan yang baik untuk menempuhi tahun.. meningkat umur ni rasa dah tua dah hahahaha..

entri blog

Sepanjang tahun 2017 aritu entri dekat dekat blog cik ash tulis sebanyak 372 entri, sedikit kurang ada tahun 2016 dan 2015 aritu, 2014 la bermula kerja cik ash sebagai blogger ada masa free dapat menulis dekat blog ni.. dah 8 tahun cik ash start blogging ni, lama gila tu, hahhahaha, daripada impirasi untuk menulis blog ni insyaAllah cik ash akan bagitaw nanti, alhamdulilah sejak jadi surirumah ni ada ruang menulis dekat blog tu yang entri banyak.. blog cik ash banyak kongsi resepi  yang cik ash masak dekat rumah ni, sejak jadi surirumah ni kerja cik ash masak untuk suami, bila ada resepi baru resepi yang cik ash taw cik ash kongsi la dekat blog, rezeki daripada blog untuk review produk pun banyak alhamdulilah, manakala rezeki cik ash sepanjang join giveaway dekat blog tak kan cik ash lupa sebab banyak menang daripada giveaway yang cik ash join nak tengok kemenangan apa yang cik ash boleh baca dekat Hadiah Menang Giveaway Sepanjang 2017.

Macam-macam yang berlaku sepanjang 2017 tahun lalu, semoga cik ash tetap kuat meneruskan menulis blog ini, lagi berblog ni cik ash dapat sokongan daripada suami juga, dia faham wife dia suka bercerita la kut hahahaha..Untuk sahabat blogger terima kasih sentiasa memberi sokongan kepada cik ash dalam blogging ini ya.. 

Ok la korang semua, itu jer cik ash nak kongsikan dengan korang semua, begitu kisah cik ash sepanjang 2017 untuk anda, doakan misi cik ash berjaya ya korang, amin.. 


your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
Wani Sukarno delete January 2, 2018 at 1:45 PM

alhamdulilah sama-sama lah kita berjaya di puncak hii , banyak entri ekin

Reply
avatar
Unknown delete January 2, 2018 at 1:56 PM

Murah rezeki akak. Moga 2018 lagi melimpah ruah ye :D

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 2, 2018 at 2:58 PM

Hye Ekin.. Semoga terus murah rezeki untuk 2018 nie..

Reply
avatar
Ciktie delete January 2, 2018 at 5:54 PM

Alhamdulillah, moga terus sukses cikash

Reply
avatar
Mawardi Yunus delete January 2, 2018 at 6:04 PM

Selamat Tahun Baru, semoga tahun ni lebih murah rezeki

Reply
avatar
Azirahman delete January 2, 2018 at 6:09 PM

Selamat tahun baru , moga 2018 lebih baik lagi untuk anda.

Reply
avatar
Ezna delete January 2, 2018 at 6:18 PM

Happy New Year 2018. Moga dipermudahkan untuk mencapai segala impian ....

Reply
avatar
Hasif Hamsyari delete January 2, 2018 at 8:18 PM

Selamat tahun baru, cik ash! Semoga 2018 ni akan lebih murah rezeki dan sukses untuk blogging! woohoo!

Reply
avatar
Syafiera Yamin delete January 2, 2018 at 8:59 PM

wow banyaknya entri akak every year ! neway happy new year semoga semuanya menjadi impian ya

Reply
avatar
Lia Hasty delete January 2, 2018 at 10:36 PM

Selamat Tahun Baru 2018 Cik Ash. Semoga tahun ini memberikan kita sinar harapan. Teruskan blogging. Jangan giveup.!

Reply
avatar
penaberkala delete January 2, 2018 at 11:09 PM

Happy new year. Semoga tahun 2018 lebih sukses lagi dalam blogging. Keep it up

Reply
avatar
Fadzi Razak delete January 3, 2018 at 6:27 AM

Banyak gila entry cik ash buat tahun tahun lepas. InsyaAllah tahun ni kite usaha sama-sama tingkatkan prestasi blogging. Happy new year!

Reply
avatar
Huda Halid delete January 3, 2018 at 9:46 AM

selamat tahun baru 2018 dan semoga misi cik Ash tercapai

Reply
avatar
Jia Shin Lee delete January 3, 2018 at 12:10 PM

Happy new year! This coming year may you have happiness, good health and prosperity.

Reply
avatar
Cik Puan Ena delete January 3, 2018 at 3:12 PM

Happy New Year cik ash. Wahh rajin update blog kn.. byk idea tu. Tahniah.. semoga tahun ni lebih semangat blogging.

Reply
avatar
AyuArjuna BiGoshh delete January 3, 2018 at 5:57 PM

happy blogging...moga terus sukses

Reply
avatar
Wai Yee aka Rane delete January 4, 2018 at 12:11 AM

Happy blogging together. I wish the same for us :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post