Tuesday, January 16, 2018

author photo
Lagu Ost Drama Kekasih Paksa Rela | Assalamualaikum.. Hai korang semua,apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.


Sekarang drama Kekasih Paksa Rela tengah popular di kaca tv3 siapa peminat drama ni kita geng ya... Cik Ash taw drama ni main dekat tv3 pukul 7 malam tapi jarang sangat tengok sebab selalu busy masa nak sediakan masakan dinner dan solat maghrib.

Blog Cik Ash macam kena tempias dengan drama ni sebab keyword dekat blog ada yang cari lagu dalam drama kekasih paksa rela ni..hahahahah.. Cik Ash suka tengok remy ishak berlakon sejak dulu lagi, hihihihi..yang perempuan tu pelakon baru kut Cik Ash tak berapa kenal mana..

Untuk korang semua yang tercari-cari lagu apa yang ada dalam drama kekasih paksa rela tu jom tengok dekat bawah ni Cik Ash nak kongsikan..

Lagu Tema : Pasti

Lagu Tema : Pasti
Penyanyi : Cherpan Band
Komposer : Hang Nadim & Afiez (Nova Music (M) Sdn. Bhd.)
Terbitan : Seveteen Eleven Music Sdn. Bhd. & Rhythm & Rhyme Entertaiment
Link Video : Klik

Fall In Love
Lagu : Fall In Love
Penyanyi : Nominos
Komposer : Thana & Lul (Seventeen Eleven Music Sdn. Bhd.)
Terbitan: Seventeen Eleven Music Sdn. Bhd.
Link Video : Klik

Fiena - Tuhan Jaga Dia Untukku

Lagu : Tuhan Jaga Dia Untukku
Penyanyi : Fiena
Komposer : Fiena (Nova Music (M) Sdn. Bhd.)
Terbitan : Nova Music (M) Sdn. Bhd.
Link Video : Klik

Mimpi Indah - Amira

Lagu : Mimpi Indah
Penyanyi : Amira Othman
Komposer : Hael Husaini (Nova Music (M) Sdn. Bhd.)
Terbitan : Seventeen Eleven Music Sdn. Bhd.
 Link Video : Klik

Cincin Di Jari - Jamiel Said
Lagu : Cincin Di Jari
Penyanyi : Jamiel Said
Komposer : Jamiel Said
Link Video : Klik

Melodi Kasih - Slash

Lagu : Melodi Kasih
Penyanyi : Slash
Lagu : Joe Slash
Link Video :  Klik


Lagu : Cinta Bawa Ku Pergi
Penyanyi : Isni Raihan
Lagu : Sharon Paul
Terbitan : Mutiara Global Sdn. Bhd.
Lagu Video : Klik
 



Lagu : Dia
Penyanyi : Qady
Lagu : Ippo Hafiz
Lagu Video : Klik

Ok la korang semua itu jer perkongsian Cik Ash lagu ost daripada Drama Kekasih Paksa Rela.. Jom layan lagu-lagu ni.. hihihi..

This post have 14 komentar

avatar
Mimie delete January 16, 2018 at 1:34 PM

Lagu lagu best drama ni. Mula mula xlayan start epusod brape ntah layan best pula Kekasih Paksa Rela

Reply
avatar
Zaza Iman delete January 16, 2018 at 1:55 PM

Hot kan drama ni.. Pelakon pun best. Heroin dia lawaaa.. Lagu2 pun sedap didengar

Reply
avatar
Diana Rashid delete January 16, 2018 at 1:59 PM

tengok nama2 pencipta lagu sekarang akak kenal hang Nadim je..yang lain tak kenal langsung... Hang nadim tu pun sebab Akim the majistret bg tau tu nama dia masa AJl tahun bila entah..

Reply
avatar
Wawa Ashihara delete January 16, 2018 at 2:22 PM

Suka lagu2 dlm ost ni... Siap donload smpi episod smlm lagi..hahhaa

Reply
avatar
Emi delete January 16, 2018 at 2:40 PM

Hmmm nampak sangat emi tak tgk tv, dan jarang dengar radio. x tau pun lagu ni

Reply
avatar
iuzira delete January 16, 2018 at 3:03 PM

Kol 7 mesti tengok kalau tak dapat tngk siap record tau. Tak saba nak tngk next episode

Reply
avatar
Shad delete January 16, 2018 at 6:06 PM

Shad tejebak jugak dengan drama ni. Lagu ost dia best2

Reply
avatar
Ciktie delete January 16, 2018 at 6:08 PM

Hehe.. ciktie tak sempat nak layan lagi cerita ni

Reply
avatar
sayaidaydotcom delete January 16, 2018 at 9:11 PM

Banyak jugak lagu ost dlm drama ni. Iday pernh tgk preview, tapi x tengok drama dia lagi. Tunggu habis dulu. Hehe

Reply
avatar
Eintan Nurfuzie delete January 17, 2018 at 7:58 AM

Jrg tgk tp layan gak bl dh terbukak.. ahahahha

Reply
avatar
Syamimi Saad delete January 17, 2018 at 11:36 AM

Kdng dgr lagu best. Tapi tak tahu siapa penyanyi nya. 😅

Reply
avatar
Jari Manis delete January 19, 2018 at 10:43 PM

x tgk jadinya x tahu ada lagu-lagu ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post