-->

Friday, January 26, 2018

author photo
TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK !| Assalamualaikum.. Selamat petang semua, Perhatian!!! cik ash ada nak  buat pengumuman buat peminat cadar Patchwork ni jom usha-usha Syaqist Patchwork sekarang  sedang berlangsung tawaran hebat ni..


SYAQIST Patchwork menyediakan pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal bunga dan pelbagai lagi. Menariknya semua design cantik-cantik dan warna yang sangat menawan kalbu.



SET PREMIUM CADAR  PATCHWORK SYAQIST
MATERIAL CADAR SYAQIST 100% cotton. Sekiranya ada yang beli dan kualiti material bukan cotton, korang boleh kembalikan dan dapatkan yang baru. Jaminan kualiti cadar Syaqist ni memang tip top! JENIS cadar pula adalah jenis cantum tampal atau sulam tampal. Ini membezakan patchwork asli dengan palsu tau! Set cadar ni mengandungi 3 item iaitu 1 CADAR QUILT YANG TEBAL dan 2 SARUNG BANTAL BERZIP.


KELEBIHAN CADAR PATCHWORK SYAQIST
  • Jahitan lebih halus dan kemas 
  • Material kain pure cotton berkualiti tingg
  • Lebih tebal dari cadar yang biasa 
  • Kain sejuk dan selesa dipakai 
  • Melekap dan terletak di atas katil 
  • Jahitan corak bunga nampak timbul
  • Bilik akan nampak lebih ekklusif, mewah dan beraya
  • Mudah diurus dan di basuh dengan mesin basuh 
  • Tebal dan boleh di pakai lama
  • Menambah keempukan tilam 
  • Sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang
  • Boleh dijadikan sebagai cadar pengantin

PELUANG MENYERTAI TEAM SYAQIST
Syaqist juga menyediakan peluang untuk kita menikmati faedah yang berbaloi-baloi dengan mereka. Syaqist menawarkan MEMBERSHIP & LOYALTY PROGRAM untuk kita menikmati pelbagai kelebihan. Antara faedah yang diperolehi dari program ini ialah

  • Diskaun semua item termasuk item promo
  • Hadiah hari jadi 
  • Rebate RM50 untuk belian ke 11
  • Tidak perlu memperbaharui keahlian
    YURAN KEAHLIAN hanya RM30 seumur hidup dan TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA.





    PROMOSI KOSONG KEDAI
    SYAQIST dalam proses berpindah ke kedai baru jadi untuk memudahkan urusan, mereka sedang buat promosi BERMULA 27hb JANUARI HINGGA 31hb JANUARI 2018 SAHAJA. Korang bolehlah grab peluang harga promosi ni untuk miliki cadar patchwork premium dari Syaqist ni!

    HARGA BIASA RM 195
    HARGA PROMOSI RM 185
    FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
    SABAH & SARAWAK RM 15



    CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PATCHWORK SYAQIST




    WHATSAPP : 018 3733749
    your advertise here

    This post have 21 komentar

    avatar
    Cik Rose delete January 26, 2018 at 1:56 PM

    Ros suka cadar pacthwork.. bolehlah tengok-tengok kat sini. Syoknya ada tawaran menarik macam ni..

    Reply
    avatar
    Wawa Ashihara delete January 26, 2018 at 2:04 PM

    Lawa2 la corak dia.. Bestnya... Berapa satu patchwork tu kak?

    Reply
    avatar
    el delete January 26, 2018 at 2:05 PM

    k.el suka dengan patchwork ni..kat rumah pun cadar patchwork ada pakai..selesa

    Reply
    avatar
    Emi delete January 26, 2018 at 2:06 PM

    Oh ad ajual cadar patchwork eh? Emi suka betul cadar patchwork. Nanti nak terjah tengok lah.

    Reply
    avatar
    Mimie delete January 26, 2018 at 2:16 PM

    Wah murahnya patchwork...cantik cantik plak tu

    Reply
    avatar
    hafizsidah delete January 26, 2018 at 3:12 PM

    menarik ni..mmg kene cuci poket sekali ni sis

    Reply
    avatar
    Shad delete January 26, 2018 at 3:38 PM

    Cantik corak2 dia. Memandangkan cadar kat bilik dah mintak tukar baru, boleh grab peluang ni..

    Reply
    avatar
    Tengkubutang delete January 26, 2018 at 4:11 PM

    cadar pacthwork ni best sebab sejuk dan selesa je bila nak tidur atas dia.. rasa lembut dan tak gatal materialnya..

    Reply
    avatar
    Diana Rashid delete January 26, 2018 at 4:11 PM

    akak suka guna cadar patchwork sebab sejuk..selesa je tidur.nak bersihkan pun tak susah..

    Reply
    avatar
    Nadia Johari delete January 26, 2018 at 4:41 PM

    Cantik corak mcm pelangi tu...cadar lembut ni best..sedap je tidur

    Reply
    avatar
    Ciktie delete January 26, 2018 at 4:46 PM

    Wahhhh!! Ciktie suka cadar patchwork camni. Cantik, selesa dan yang paling penting berkualiti.

    Reply
    avatar
    Sally Samsaiman delete January 26, 2018 at 6:00 PM

    Alamak...ade rebate pulak kalau beli banyak kali...adoiii...dah la patchwork ni sejuk tebal je masa tidur syok!

    Reply
    avatar
    Eintan Nurfuzie delete January 26, 2018 at 7:39 PM

    Boleh la.. sng pakai patchwork ni.. xde.nk sng komot2

    Reply
    avatar
    Cik Renex delete January 26, 2018 at 9:02 PM

    Memang best kalau pkai cadar patchwork :)

    Reply
    avatar
    Cik Ash delete January 26, 2018 at 9:17 PM

    tawaran yang menarik ni harus kena cuba

    Reply
    avatar
    Cik Ash delete January 26, 2018 at 9:18 PM

    HARGA BIASA RM 195
    HARGA PROMOSI RM 185
    FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
    SABAH & SARAWAK RM 15

    Reply
    avatar
    Cik Ash delete January 26, 2018 at 9:20 PM

    ramai kata best tu yg berkenan nak beli gak la nanti

    Reply
    avatar
    iuzira delete January 26, 2018 at 9:21 PM

    Nampk senang je cadar ni bila nk kemas

    Reply

    ash.rie8506@gmail.com

    EmoticonEmoticon

    Next article Next Post
    Previous article Previous Post