-->

Thursday, January 25, 2018

author photo
Wajah Terkini Pelakon Mohabbatein | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. 


Rabu minggu lepas  cerita ni 18 tahun dah masih ada di tayang dekat tv sebab cerita ni best sangat.. First tengok filem Mohabbatein masa oritansi tingkatan 1  tak silap Cik Ash la, lupa dah, masa memang tu cikgu bagi layan filem hindi. ralik sungguh la Cik Ash tengok...

Dalam duk layan filem Mohabbatein dekat tv terlintas dalam kepala ni apa dah terjadi kepada semua pelakon dalam filem ni, dah lama tak dengar khabar tengok diaorang belakon.. hihihi.. padahal Cik Ash sejak jadi wife hindustan dah kurang nak layan filem-filem baru ni, kalau filem lama memang layan sebab banyak mesej yang disampaikan dalam cerita tu. So Cik Ash terlebih rajin godek-godek segala google untuk cari maklumat terkini diaorang ada la jumpa setengah-tengah jer, jom la tengok mereka dengan wajah terkini.. hahahahha

Shahrukh Khan as Raj Aryan Malhotra


Aishwarya Rai as Megha Shankar 

Amitabh Bachchan as Narayan Shankar


Jugal Hansraj as Sameer Sharma


Jimmy Shergil as Karan


Shamita Shetty aka Ishika Dhanrajgir 


Kim Sharma aka Sanjana

Uday Chopra as Vikram Oberoi


Preeti Jhangiani as Kiran


Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang, wajah-wajah terkini pelakon mohabbatein hahahahha.. Cik Ash terlebih rajin tu share dengan korang semua... hihihihi.. nantikan wajah terkini filem kabhi kuhci kabhi gham pulak ya.. 





your advertise here

This post have 22 komentar

avatar
Aisya Ismail delete January 25, 2018 at 9:58 AM

Tak pernah bosan tengok mohabbatein ni. lagu-lagu best.

Reply
avatar
Shikin Razali delete January 25, 2018 at 10:09 AM

Saya minat giler dgn Kim Sharma dan Preeti Jhangiani sebab diorg cantik sgt..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 25, 2018 at 10:14 AM

Suka filem ini.. Menusuk ke jiwa.. hehehe

Reply
avatar
iuzira delete January 25, 2018 at 12:33 PM

Saya suka lagu cerita hindi yg dulu2 best,menari pun pakai Sari

Reply
avatar
Hans Hanis delete January 25, 2018 at 12:35 PM

shah rukh khan juga maintain kacak

Reply
avatar
hafizsidah delete January 25, 2018 at 12:35 PM

lagu2 die memang best sgt2 sis..tq sudi share

Reply
avatar
Mimie delete January 25, 2018 at 1:16 PM

Uday Chopra yg terkini tuh ape teruk nau tih.. Hahahaha

Reply
avatar
Cik Rose delete January 25, 2018 at 1:38 PM

ADa yang berubah, ada yang maintain macam dulu kan ..

Reply
avatar
Nadia Johari delete January 25, 2018 at 4:23 PM

Ada yang makin cntik, ada yang makin teruk..tapi shag rukh khan tetap sama..hehwhw

Reply
avatar
Diana Rashid delete January 25, 2018 at 4:25 PM

Filem hindi kegemaan akak ni..lagu2 pun siap hafal..ahahha

Reply
avatar
Junzie delete January 25, 2018 at 4:30 PM

salah satu favourite movie juga ni =D

Reply
avatar
Syamimi Saad delete January 25, 2018 at 4:30 PM

Best citenya kak. X jemu tgk.
Awat la yng llki udah rupa itu. Hehe

Reply
avatar
Tengkubutang delete January 25, 2018 at 8:04 PM

shah rukh khan je muka x berubah yang lain ada berubah sikit

Reply
avatar
NurAlja delete January 26, 2018 at 8:52 AM

Tak pernha terlintas nak tgk muka dorg dulu sgn kini haha nasib baik tgk entri ni, tak banyak beza kan muka dorg. Masih cantik dan hensem. Suka betul dgr lagu mohabbatein time buat kerja. Rasa nak joget sekali haha

Reply
avatar
Ciktie delete January 27, 2018 at 1:13 AM

Ada yang berubah dan ada yang tak. Ok jugak boleh tengok perubahannya kan

Reply
avatar
Rodiah Amir delete January 28, 2018 at 1:42 AM

Minat lagu2 hindustan kengkadang fefiling je

Reply
avatar
Jari Manis delete January 31, 2018 at 9:45 PM

uday chopra tu jauh beno bezanya dulu dan kini..SRK jgk maintain hensem heheh

Reply
avatar
Wani Sukarno delete February 5, 2018 at 10:48 PM

SHah rukh khan jugak yang handsome haaa

Reply
avatar
anamizu delete March 5, 2019 at 3:09 PM

feveret movie mohabbatein ni siap hafal lagu2 dia hehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post