Tuesday, February 20, 2018

author photo
Seronok tau join giveaway LubukSeni.com

So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.

Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!


Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:


Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 

Follow rerapatt okke!

This post have 8 komentar

avatar
Murni Alysa delete February 21, 2018 at 8:47 AM

Tq Cik Ash kerana share GA ni..InshaAllah nak join juga..akak dah lama x join mana2 GA

Reply
avatar
Lubuk Seni delete February 24, 2018 at 12:31 PM

Hai Cik Ash, no giliran awak >> 50. Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

Reply
avatar
Mieza S delete February 26, 2018 at 12:12 PM

goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

Reply
avatar
Lubuk Seni delete March 1, 2018 at 5:34 PM

Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


CASH RM200 HADIAH GALS-04,

untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

Reply
avatar
Lubuk Seni delete March 1, 2018 at 5:41 PM

Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


CASH RM200 HADIAH GALS-04,

untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 6, 2018 at 9:39 AM

hmmmm sekali lagi terjumpa ga yg da tamat tarikh :) ha ha ha ha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post