Tuesday, February 6, 2018

author photo
Reedem Pertama Yougov | Assalamualaikum.. Hai,korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. Untuk entri kali ini Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua mengenai YouGov. 


Sebelum ni ada Cik Ash kongsi hanya jawab survey dapat point kita boleh tebus duit, voucher dan macam-macam lagi. Menarik tak bila dengar hanya jawab survey jer pun dah boleh dapat duit. hihihihi, Cik Ash mula-mula tu join jer pun bila ada masa terluang jawab survey kumpul-kumpul point sampai 5000 lebih hari ini dah boleh reedem paypal Rm70 hihihihi..

Memang lama sangat Cik Ash menternak point tu sebab bila ada waktu rajin jawab survey tu kalau malas memang tak ingat langsung hahahha.. bila dah cukup kumpul point 5000 point, jumlah minimun untuk menebus RM70.




Klik reedem tu sebelum nak klik reedem tu korang kena pastikan segala maklumat alamat rumah, nombor telefon, serta alamat email paypal yang kita berdaftar itu adalah betul ya. Perlu kena chek dengan teliti untuk alamat email itu sebabnya kalau salah isikan akibatnya pembayaran yougov ke accout paypal kita tertangguh pulak kan...bila semua dah betul klik la reedem akan keluar dalam gambar seperti di bawah ini 





Dalam beberapa saat kemudian anda akan dapat email daripada yougov dalam gambar seperti di bawah ini di dalam email ini kena tunggu selama 30 hari untuk melihat wang tersebut masuk ke dalam account paypal kita... bersabar la menunggunya huhuhuhu..


Apa tunggu cepat-cepat la daftar YouGov  untuk menjawab survey dan kumpul-kumpul point dan boleh dapat duit ataupun lain-lain lagi. Selalunya undangan survey daripada yougov satu hari dengan nilai point dalam 50-150 point per survey. Survey tersebut selalunya pertanyaan secara umum sehingga ianya sangat mudah untuk kita jawab dalam masa 5 hingga 15 minit 


Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua, tentang pertama kali reedem point Yougov ni... so siapa berminat nak jawab survey boleh join ya. Jumpa lagi dientri yang nanti.

This post have 16 komentar

avatar
azlina_ina delete February 6, 2018 at 8:47 AM

wahhh..70 dengan paypal ye.. banyak tu kalo di convert ke dalam MYR.. ehh,ke dah convert ni ye? tahniah cik ash..papepun..rezeki.Bukan senang nak jana pendapatan sekarang ni,kalo tak rajin

Reply
avatar
Elih Japahar delete February 6, 2018 at 10:54 AM

Saya dah 2 kali redeem yougov ni..terbukti memang boleh buat duit dgn survey! RM70 tu lebih kurang USD18, bertambah juga duit dalam PayPal kan..tahniah!

Reply
avatar
el delete February 6, 2018 at 12:04 PM

wahhhh mmg bab2 cam ni ekin mmg terer..k.el pun nti nak join gak lah..

Reply
avatar
Tengkubutang delete February 6, 2018 at 12:14 PM

wah.. dah redeem... tb lum redeem lagi. point tak cukup lagi.. hehehe. memang tau yougov ni boleh percaya

Reply
avatar
ray delete February 6, 2018 at 1:35 PM

Should’ve found this sooner. But itsokay. I can try this sooner or later. Thnk you for sharing akak

Reply
avatar
hafizsidah delete February 6, 2018 at 3:36 PM

wow memang menarik ni sis..jawab survey dpt duit kan

Reply
avatar
Mimie delete February 6, 2018 at 4:15 PM

Wah dapat rm70 siapa nak bg kan duit tuh.jawab survey saja dpt duit kan

Reply
avatar
Diana Rashid delete February 6, 2018 at 5:37 PM

dari dok saja2 dapat juga duit kan??lepas la nak belanja akak kfc ni..hahah

Reply
avatar
ray delete February 6, 2018 at 7:35 PM

ray tag akak kt sini tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/segmen-blogwalking-by-zati.html

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 11, 2018 at 9:46 AM

Wah.. Terbaiklah ekin.. Sha belum berjaya lagi tebus..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 11:47 AM

Alhamdulilah boleh tambah duit sikit2

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 11:49 AM

Wahh dah 2 kali ni mengumpul semula hihihihi.. Ok la gak dalam paypal masuk hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 11:50 AM

Join la kak el percuma jer pun

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 11:51 AM

Chaiyok untuk TB tu la ekin sebab taw boleh dipercayai tu join gak

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post