Wednesday, February 21, 2018

author photo
Review Nabati Chocolate Wafer | Assalamualaikum, Hai korang semua selamat pagi, baru nak review pasal Nabati Chocolate Wafer ni hihihihi.


Cik Ash duk tengok iklan teringin nak cuba selalu pergi kedai tak pernah nak jumpa snack ni, last akhirnya terjumpa juga tu suruh suami beli jugak satu paket hahahaha, biasa la kalau teringin nak makan kena la beli kan.


Fist time Cik Ash makan biskut Nabati ni, boleh diterima di tekak sedap jugak keluaran brand indonesia ni. Rasa tak puas makan pulak snack wafer ni, boleh dijadi list kudapan la bila teringin nak makan.


Boleh juga ubah selera makan snack wafer yang jauh daripada indonesia kan, tak silap Cik Ash dia ada dua perisa Cheese dan Chocolate, Cik Ash ambik yang perisa Chocolate memang suka coklat hahahahha.

Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsikan pasal nabati chocolate wafer jer pun. hihihihi.. jumpa lagi di entri yang lain nanti ya. nak pergi masuk dapur dulu nak buat sarapan dekat suami hahahahha..

This post have 15 komentar

avatar
Murni Alysa delete February 21, 2018 at 8:45 AM

akak belom pernah cuba yang coklat ni..selalu beli yg cheese ja..nanti nak try beli juga

Reply
avatar
Lubuk Seni delete February 21, 2018 at 9:06 AM

sedap ke tu? kita belum pernah cuba laaa...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 21, 2018 at 12:14 PM

sedap sangat lembut wafer dia

Reply
avatar
Cici delete February 21, 2018 at 12:31 PM

pernah rasa cheese je . ni first time tengok

Reply
avatar
Sheila Adziz delete February 21, 2018 at 12:41 PM

anak2 akak suka mkn nabati nie...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 21, 2018 at 2:06 PM

Sedap waffer ini.. Anak-anak sha pun suka..

Reply
avatar
Cik kaella delete February 21, 2018 at 10:10 PM

kalau kaella lebih suka nabati coklet ni dari nabati cheese hehe

Reply
avatar
Ciktie delete February 21, 2018 at 10:43 PM

Yang ni tak cuba lagi. Maybe lepas ni boleh cari

Reply
avatar
mek yunie delete February 25, 2018 at 2:55 PM

mek suka yang nabati cheese tu
sedap gilos

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 6, 2018 at 9:37 AM

aida dan anak2 suka nabati cheese.
tiap kali nurin balik asrama, mesti kena beli 5 pek.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post