Thursday, March 22, 2018

author photo
Birthday Giveaway by Mrs Pip | Assalamualaikum... Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.. 




Birthday Giveaway by Mrs Pip

Sebelum masuk dapur untuk memasak Cik Ash sempat lagi join giveaway daripada rakan blogger saja-saja nak support giveaway rakan blogger kalau ada rezeki menang alhamdulilah kalau tak ada inshaAllah rezeki ada dekat lain. 

Giveaway yang Cik Ash join ini ialah Birthday Giveaway By Mrs Pip so kepada yang nak join giveaway ini boleh la klik banner dekat atas itu ya. 

Tarikh tutup giveaway ini pada 8 April 2018. masih ada masa lagi nak join giveaway ni taw. hadiah yang ditawarkan pun menarik. 












This post have 6 komentar

avatar
Anonymous delete March 22, 2018 at 2:36 PM

goodluck sis :) nak join jugak lah :)

Reply
avatar
ray delete March 23, 2018 at 11:56 AM

ray x sempat lagi nak join ni.

klu sis x join lg, jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini jugak

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Reply
avatar
Shafyqah Azahar delete March 23, 2018 at 3:53 PM

goodluck! semoga dimurahkan rezeki

Reply
avatar
Mrs Pip delete April 2, 2018 at 11:07 AM

tq join ga mrs pip dan gudluck ...:))

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post