Monday, March 26, 2018

author photo
Dashing Elite Racer Hair Wax  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.

Hari itu Cik Ash ada request satu produk untuk lelaki jer hihihihi, lama gak tunggu dalam 2 minggu gak akhirnya sample Dashing Elite Racer Wax Hair selamat sampai..

Masa dapat tu tunjuk dekat suami untuk dia dia terkejut ingat Cik Ash beli ke, Cik Ash kata dapat free jer pun hahahaha, ooo dia iakannya. Cik Ash tengok produk ni sesuai untuk lelaki yang suka pakai helmet ataupun penunggang motosikal.

Dashing Elite Racer ini sesuai untuk pengguna motorsikal yang memakai helmet kerana membolehkan pengguna motorsikal dapat mengkekal rambut dengan pelbagai gaya sebab itu la tagline "Restyling Hair Wax".
So untuk yang ada masalah rambut apabila memakai helmet boleh memcuba Dashing Elite Racer Hair Wax ya. Ni video dekat bawah ni



Kepada yang ingin mendapat produk percuma boleh la join http://www.sproutme.my hanya daftar free.. masukkan email inshaAllah nanti akan ada email barang yang boleh kita request.

This post have 17 komentar

avatar
Fuzy Hamid delete March 27, 2018 at 9:43 AM

eh bagus gak ni..nak la jugak..hehe

Reply
avatar
Wawa Ashihara delete March 27, 2018 at 12:27 PM

Ehh.. Kalau gitu rmbut maintain pacak ke guane kak? Hihi

Reply
avatar
Zaza Iman delete March 27, 2018 at 1:03 PM

Kalau ada laki nanti boleh la zaza belikan hehe.. Jenama dashing ni mmg kegemaran ramai laki2 kan.. Zaza pun suka gak prduk dashing ni

Reply
avatar
el delete March 27, 2018 at 1:19 PM

dapat percuma eh..laju2 terkam hihi tq ekin bg info

Reply
avatar
Syamimi Saad delete March 27, 2018 at 3:09 PM

Waa.. request sampel la ni eh.. mcm nk try je. Blh bg ddy dorang try.

Reply
avatar
Unknown delete March 27, 2018 at 3:59 PM

kalau kat kedai harganya berapa ni Ikin?Akak nak belikan untuk Mikhail..sekarang pandai dah nak keluar rumah dibedalnya wax ayah dia..hahha

Reply
avatar
Mimie delete March 27, 2018 at 4:12 PM

Wah bagus juga nih dpt brg free..sy dh register dah tp de mjnan anjing..xkan nak apply kan...tgy jela brg lain yg sesuai

Reply
avatar
Nadia Johari delete March 27, 2018 at 9:15 PM

Ala rambut laki kita takde..hehehe..maknanya rambut kekal pacak kalai diabuat pacak erk

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2018 at 9:49 AM

tu la suami akak suka guna dashing

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2018 at 12:03 PM

yup aritu ada dalam sproutme keluar sample dia hantar email ekin request tunggu lama gak baru sampai 2 minggu hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2018 at 12:06 PM

yg sample 15g jer.. kalau yang jual dekat kedai 70g rm7.95 ada tulis kat sample ni hahhahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2018 at 12:10 PM

nanti dia akan hantar email kalau ada sample apa yg boleh kita request.. tu yg makan anjing pada tahun lepas lagi hahahah ramai x request la tu masih ada jer

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2018 at 12:18 PM

hahhaha model kita x try lagi aduhai.. tengok video tu boleh buat style semula

Reply
avatar
Shikin Razali delete March 28, 2018 at 5:44 PM

Saya pun dapat Cik Ash, tapi tak buat review lagi.. huhu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post