-->

Sunday, March 4, 2018

author photo
Hello March | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. eh dah masuk march baru nak update blog hihihihi.. sekejap jah kan.


Bulan Februari  aritu Cik Ash tak ada sibuk sangat tapi masih lagi dalam mood kelaut nak menulis blog ada gak update tu satu entri hahahaha.. Nak blogwalking blog kawan-kawan pun jadi berat bila ada penyakit M kan.

Sepanjang bulan Februari 2018 aritu entri dekat blog tak banyak sangat hihihihi...hanya 29 entri jer tulis dekat blog, mood kelaut loni. Blog Cik Ash banyak kongsi resepi  yang Cik Ash masak dekat rumah ni, sejak jadi surirumah ni kerja Cik Ash masak untuk suami, bila ada resepi baru resepi yang Cik Ash taw  kongsi la dekat blog, manakala rezeki daripada blog untuk review produk pun ada  alhamdulilah.

Bulan februari itu tak ada yang menarik pun, dapat menang hadiah daripada giveaway sis awa aritu dah syukur alhamdulilah. Rezeki boleh Cik Ash masih ada tapi tak meriah macam tahun-tahun sebelum ni.. hihihihi.. 

Bulan 3 tak lama gak cuti akan bermula kan, mesti ramai dah plan nak bercuti ke mana-mana kan, Cik Ash ada la plan nak pergi tempat relaxkan minda jauh daripada orang tengok bila suami cuti tapi plan tu tak jadi sokmo hihihihi.. last minute tanpa rancang baru jadi.. hihihihi.

Ok la korang semua, itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua sepanjang bulan Februari 2018 aritu, jumpa lagi dientri yang lain bakal menyusul nanti.

your advertise here

This post have 16 komentar

avatar
Cik kaella delete March 4, 2018 at 10:09 PM

kaella bila dah mula sekolah ni mood blogging tu sangat kelaut, huhu

Reply
avatar
Ciktie delete March 5, 2018 at 12:21 AM

Biasalah cikash yang selalu je tak jadi hehe tapi yang tak dirancang cepat je datang

Reply
avatar
Hans Hanis delete March 5, 2018 at 12:25 AM

uish
kira banyak lah tu entry bulan februari

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 6, 2018 at 8:59 AM

ok la tu. ibarat 1 hari 1 entri.
aida ni 11 entri aje bulan lepas :)
blogging ke laut india hi hi hi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete March 6, 2018 at 10:37 AM

sekejap je dah bulan March kan ekin..

Reply
avatar
Cik Renex delete March 6, 2018 at 11:11 AM

banyak jgk tu entri Cik Ash.. keep blogging cik ash :)

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 11:59 AM

Tak pe kaella sekolah penting lagi taw

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:00 PM

Kan tu la pasal x dirancang selalu cepat kan

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:01 PM

Hihihihi sebelum banyak lagi hans

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:02 PM

Kalau ikut cabaran nak ada 5 entri hahahaha x jadi menjadi lagi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:03 PM

Tu la pasal sekejap jer rasa masa berjalan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post