Monday, March 19, 2018

Tahniah Dato' Sri Siti Nurhaliza Dapat Bayi Perempuan

Tahniah Dato' Sri Siti Nurhaliza Dapat Bayi Perempuan | Assalamualaikum.. Hai korang semua, hari rajin la pulak update entri dekat blog masa ni saja-saja sambil tunggu nak masuk dapur jap lagi resepi nak masak apa hari ini.




Perempuan mereka seberat 3.55 kilogram ini secara pembedahan. Siti dan bayi berada dalam keadaan baik dan sihat.  Siti dan suami memilih hari Isnin untuk kelahiran anak pertama mereka kerana hari ini merupakan  hari kelahiran Nabi Muhammad ( Rasulullah s.a.w) iaitu bersamaan 1 Rejab.

Tak sabar nak tengok baby CTDK nanti, semoga bayi mereka menjadi anak yang solehah dan baik untuk mereka.Harap Cik Ash suatu hari nanti kurniakan zuriat juga nanti. Aminnnnn.

Ok la korang semua itu jer Cik Ash kongsi berita gembira peminat no 1 Dato' Sri Siti Nurhaliza tentang kelahiran bayi perempuan mereka. Tahniah!!!!!!!!!

3 comments:

  1. alhamdulillah.. tahniah kepada kedua pasangan romantis ni. :)

    ReplyDelete
  2. selesa sungguh tokti bersalin ekk.
    tak payah rebut rebut labour room ha ha ha ha....
    ada duit, semua on.
    presidential suite gitu.
    anak nye pasti chumel.

    ReplyDelete
  3. Alhmadulillah. Selamat semuanya. Momen yang terindah buat Dato' Siti. Tahniah Dato'Siti.

    ReplyDelete