Saturday, April 14, 2018

author photo
Biodata  Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semua sihat walafiat.


Malam ni terlebih rajin update blog pasal Hero Drama Mr.Grey, Disebabkan dah tersuka tanpa sengaja dengan drama ini Cik Ash buat search pasal pelakon ni hahahaha, Rupanya beliau sudah hampir 5 tahun dalam industri lakonan ni cuma agak kurang dapat  publsiti. Patut la bila tengok Fendy macam pernah nampak jer dia berlakon tapi ingat-ingat lupa. 

Cik Ash ada terjumpa pasal Fendy ni pernah terlibat dengan Program Hero Remaja 2012 bersama rakan seangkatannya, Fattah Amin, Syafiq Kyle dan Saharul Ridzwan. Kan lama tu dah berlakon hihihihi... Jom Usha Biodata Fendy Bakry dekat bawah ini :-
Biodata  Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey

Nama Penuh : Mohd Affandi Nor Bakri
Nama Komersial : Fendy Bakry
Umur : 30 tahun (2018)
Bangsa : Melayu
Agama : Islam
Kerjaya : Pelakon
Penglibatan : Program Hero Remaja 2012
Drama : Mr. Grey
Instagram Fendy Bakry : https://www.instagram.com/fendybakry/

Ok la itu jer Cik Ash nak kongsi jumpa lagi esok ya, ada entri yang best akan Cik Ash kongsikan lagi.Kalau korang nak tengok biodata heroin dan lagu-lagu yang ada dalam drama ni.

This post have 7 komentar

avatar
SIQAHIQA delete April 14, 2018 at 11:51 PM

Ohhh Hero Remaja rupanya.. Ramai review kata drama Mr Grey best. Siqah tengok nanti. Hihi

Nway, jemput join giveaway Siqah pula ye :)

LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

Reply
avatar
Cik Renex delete April 16, 2018 at 2:21 PM

Layan jugak drama ni. kelakor je tgok Mr grey dengan heroin tu. haha

Reply
avatar
Del Asyraf delete April 17, 2018 at 7:46 PM

Drama ni lawak kadang-kadang. Baru taw dia ni Ex Hero Remaja.

Reply
avatar
Wani Sukarno delete April 23, 2018 at 11:35 PM

tengok iklan sekali mcm tak familiar pelakon ni.. macam terfikir plak dia ni sape blh berlakon :D

Reply
avatar
Cik Ash delete April 24, 2018 at 6:43 AM

Cerita sensasi paling popular..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 24, 2018 at 6:44 AM

Tu la pasal memang kelakar drama ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post