Monday, April 9, 2018

author photo
CPUV Nuffnang On Going La | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..




Hari ini terajin la buka nufnang, saja-saja nak tengok sebab lama tak buka.. hihihihi.. eh tak sangka ada On Going CPUV pada 6 April 2018,rasa Cik Ash dah lama tak campaign CPUV ni. Earning pun dah ada RM1 selepas Cik Ash cashout bulan lepas, lambatnya tunggu cek nuffnang sampai hahahaha.. 

CPUV campaign yang Cik Ash dapat ialah Perodua -April Monthly mungkin perodua ada jualan kereta terbaru ada keluar iklan macam ni kan. Terima Kasih Nuffnang bagi iklan dekat Cik Ash, harap dapat membiak lagi iklan di masa akan datang nanti. 

Ok la korang jumpa lagi nanti ya.. Cik Ash nak undur diri dulu nak kerja rumah sikit ni.. Hihihihi..

This post have 9 komentar

avatar
Puan syah delete April 9, 2018 at 8:23 AM

Tahniah cik ash... smoga murah rezeki selalu yaa

Reply
avatar
Farhana Jafri delete April 9, 2018 at 9:55 AM

wahhhh dah boleh cashout! Tak pernah merasa lagi haha

Reply
avatar
azlina_ina delete April 9, 2018 at 10:09 AM

ina pun dah start pasang kat blog satu lagi..ehehehe..selepas adsense ada masalah..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 9, 2018 at 11:43 AM

tq.. insyaAllah nanti boleh cash out tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post