Sunday, April 29, 2018

author photo
Dapat Hadiah Daripada Korea | Assalamualaikum... Hai, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Teruja sangat dapat hadiah daripada korea pemberian oleh sepupu suami Cik Ash. Hadiah yang bagi dekat Cik Ash Mask muka, Fridget Magnet, manakala dekat ibu mentua Cik Ash dapat sepasang baju t-shirt. 

Fidget magnet dah lekat dekat peti ais tambah koleksi letak dekat peti ais hahaha, semua magnet dekat peti ais kebanyakan hadiah daripada sahabat-sahabat blogger yang bagi hihihi.. sejak guna peti baru ni rasmi la segala magnet tu.



Terima kasih kepada sepupu suami yang bagi hadiah mask muka dekat Cik Ash boleh bermask muka lepas ni, pertama kali guna mask muka jenama the face shop ni, nanti Cik Ash dah guna review insyaAllah.

Ok la korang semua Cik Ash undur diri dulu ya..jumpa lagi nanti nak pergi sambung buat kerja rumah pulak rutin harian surirumahtangga begitu la ya. hihihi

This post have 10 komentar

avatar
Cik Nor delete April 29, 2018 at 9:06 AM

wah..bestnya..dapt cenderahati dr korea..:)

Reply
avatar
Fatimah Nabila delete April 29, 2018 at 2:26 PM

bestnya, dah la dari korea, barang kosmetik dari sana semua laki klau jual kat mlysia ni..hihi..
#follower930
kat fb dah knal, dalm blog belum lagi, haha!

Reply
avatar
Fatin Diana delete May 1, 2018 at 7:28 PM

wuu dapat ole ole dari Korea

Reply
avatar
Lea Azleeya delete May 7, 2018 at 9:58 PM

Huwaaaa bestnye dpt baju... Bestnye ada yg p korea bwk blk cenderahati kan..

Reply
avatar
Farrah MF delete August 6, 2018 at 9:48 PM

Seronoknya dapat ole-ole Korea 😊

Reply
avatar
yeaslmn delete January 17, 2019 at 9:12 PM

Malam ni bolehlah pakai mask sebelum tido. Hikhik. Seghonok aihh!

Reply
avatar
Ana Suhana delete January 18, 2019 at 8:57 AM

Wahhh ada bau korea lah. Moga satu hari ada rezeki cik ash pula terbang ke sana. Amin.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post