TICKER

Monday, April 23, 2018

Lagu Ost Drama Mr.Grey

Lagu Ost Drama Mr.Grey | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. Selamat Malam rajin update malam ni hahaha..

https://3.bp.blogspot.com/-zdRZfEj-9Cg/Ws8rvSPhwtI/AAAAAAAAOzM/ATi-3drD9ss0gI_vL6mW6W9t2TI9sbNrQCLcBGAs/s1600/drama-mr-grey-menggantikan-tak-ada-cinta-sepertimu.jpg 

Siapa layan drama #Mr.Grey kita geng hahaha, mungkin ramai yang nak taw antara lagu-lagu yang terdapat dalam drama ini kan, Drama ini memang happening watak heroin yang mulut potpet potpet tu, manakala watak hero di pegang oleh Fendy pun memang  terbaik. Nampak serasi jer berdua ni hahaha. 

Antara lagu yang tersenarai di dalam drama #Mr.Grey ialah boleh tengok dekat bawah ni Cik Ash nak sharing dengan anda semua. Traffik dekat blog drama ini trending. hihihihi. Gigih taw Cik Ash stop cerita ni berkali-kali nak tengok senarai lagu yang ada dalam drama ni ya.. So ni la hasil yang Cik Ash dapat so korang boleh la layan lagu-lagu dekat bawah ni ya.

Lagu Tema


Tajuk Lagu : Luar Biasa
Penyanyi : Ismail Izzani
Terbitan : World Peace Entertaiment
Video : KLIK


Tajuk Lagu : Segala Perasaan
Penyanyi : Dato' Seri Siti Nurhaliza
Video : KLIK


Tajuk Lagu : Kisah Ku Inginkan
Penyanyi : Dato' Seri Siti Nurhaliza Feat Judika
Video : KLIK


Tajuk Lagu : Biar Cinta
Penyanyi : Syamel
Video : KLIK


Tajuk Lagu : Hikayat Seorang Pencinta
Penyanyi : Qalam Band
Video : KLIK 

Ok la itu jer senarai lagu yang Cik Ash cari dalam drama MR.Grey ni. Drama trending paling tinggi dekat blog sekarang.. hihihihi..


#dramaadaptasinovel
#mrgery
#cikashdotcom

5 comments:

  1. ramai eh peminat mr.grey nihh :D... tengok iklan jah drama ni. sebab x langgan channel astro ria

    ReplyDelete
  2. aida dah boleh agak pe ending citer ni.
    tapi, layan jer la...

    ReplyDelete
  3. Sha ada juga terlayan.. Macam best dan menarik.. Lagu-lagu dia pun okay..

    ReplyDelete
  4. Semua lagu Mr Grey best best. Paling suka lagu luar biasa tuh sebab muziknya catchy

    ReplyDelete