Friday, May 11, 2018

author photo
Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.


parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.




Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha


Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri.


Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.


Jelas?


Bagus.


Ok. Untuk pemilihan pemenang.


AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.


Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.


So selamat berjaya ye korang!


  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?


  • Jawapan : Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke 7




Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni ^_^







This post have 7 komentar

avatar
Māmy Syu delete May 23, 2018 at 3:43 PM

Terima kasih Cik Ash kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

Reply
avatar
CM Si Penulis Blog delete May 23, 2018 at 4:24 PM

Hai... CM singgah dari GA yang sama :) All d best!
| CM si Penulis Blog |

Reply
avatar
Shikin Razali delete May 24, 2018 at 1:57 PM

Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Reply
avatar
Aerill Hassan delete May 24, 2018 at 2:01 PM


Singgah sini dari :-

http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Jemput untuk sertai giveaway terbaru
http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post