TICKER

Sunday, May 27, 2018

Lagu Ost Isteri Untuk Diiktiraf

Lagu Ost Isteri Untuk Diiktiraf | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar, sory ya hari ini Cik Ash malam baru peluang update blog huhuhu siang hari tak larat nak tengok blog la...
 
http://www.layandrama.org/wp-content/uploads/2018/05/Isteri-Untuk-Diiktiraf-2018-Slot-Widuri-TV1.jpg

Seperti biasa Cik Ash ni suka sangat sharing lagu yang best di dalam drama . Dalam drama Isteri Untuk Diiktiraf pun ada lagu best antaranya seperti di bawah ni.

Lagu Tema

Ezad
Tajuk Lagu : Kuasa Cinta
Lagu : Room None
Lirik : Iman Imran

Kelam yang pernah berajah
sudah lama pergi berganti bias pelangi
sedih selubungi hati
mencabar bahagia kini lenyap dan menghilang

semua kernamu sayang
yang tak pernah menyerah
menyakinkan diriku
akan kuasa cinta (kuasa cinta)

ku bersyukur sesungguhnya
kau sentiasa disisi
dan kaulah bidadari
yang tak mungkin terganti

hari ini ku berjanji
tak akan persiakan
segala pengorbanan
yang telah engkau berikan
woo woo

biar ku reda sengsara
asal kau bahagia
kembali senyum tertawa

semua kernamu sayang
yang tak pernah menyerah
menyakinkan diriku
akan kuasa cinta

ku bersyukur sesungguhnya
kau sentiasa disisi
dan kaulah bidadari
yang tak mungkin terganti

hari ini ku berjanji
tak akan persiakan
segala pengorbanan
yang telah engkau berikan
hoo..hoo..hhoo..

keikhlasanmu kekuatanku.. huuu

ku bersyukur sesungguhnya
kau sentiasa disisi
dan kaulah bidadari
yang tak mungkin terganti

hari ini ku berjanji
tak akan persiakan
segala pengorbanan
yang telah engkau berikan hohohohoo..

(kaulah bidadari)
(yang tak mungkin terganti)
(ku akan selalu)
(hidup atas cintamu)

woowoo..
ku hidup atas cintamu
ku hidup atas cintamu
ku hidup atas cintamu

Kuasa Cinta adalah lagu single terbaru dari Ezad Lazim. Best dengar lagu ni.. Lagu Ezad memang best didengar.

8 comments:

  1. hari tu buka tv1 tertengok drama ni. lepas tu terus confius nak layan drama mana satu ni. tv1 ke astro.huhu

    lagu dia best.thanks cikash share

    ReplyDelete
  2. mak saya pun duk ralit tengok cerita ni.

    (psstt.. mula2 saya ingat cerita lama sebab janna nick pakai wig kayak drama lama-lama.. hehehe)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tengok lagi cerita ni

    ReplyDelete
  4. Hi ekin, sorry lama tak singgah sini.
    Akak layan gak citer ni sambil tunggu waktu buka :)

    ReplyDelete
  5. best cite ni. sesuai pulak tu dengan laguuuu

    ReplyDelete