Monday, May 7, 2018

author photo
Makanan Daripada Kelantan | Assalamualaikum...Hai korang semua korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya..


Sebenarnya Cik Ash update ada nak sharing sesuatu dengan korang semua, hihihi.. Cik Ash dapat makanan daripada kelantan ma Cik Ash post sebab Cik Ash kan dah lama tak balik kelantan dia taw anak perempuan ni teringin nak makan kan... (Jangan ada yang salah faham kata Cik Ash mengandung la pulak ya, kalau tolong doakan Cik Ash mengandung syukur alhamdulilah aminn..)

Antara barang-barang yang Cik Ash dapat adalah Makanan Tentera tu, ada tak sesiapa kat sini ahli keluarga ada yang pernah berkhidmat sebagai tentera, memang pernah lalui pengalaman makan makanan ni.. Cik Ash kiranya dah lama tak merasa , alhamdulilah ada orang baik hati tolong bagi dekat aboh dia ingat dekat anak perempuan dia yang jauh siap suruh pos mari nak balik lambat lagi hahahaha..

Antara makanan

Turut ma Cik Ash serta makanan yang lain antaranya Buah pauh pokok kelantan, biarpun kat kedah ada pokok tapi yang orang punya nak mintak segan hahaha, rempah ratus, asam manis, asam kering Cameron Highland,

makanan askar

rempah sup, asam2 dan coklat nise
Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsi dengan korang semua, suka sangat dapat makanan stok boleh guna untuk bulan puasa nanti hahaha.

This post have 5 komentar

avatar
Sha Mohamed delete May 7, 2018 at 3:14 PM

Sha pernah makan makanan askar tu.. Sedap owh.. Biskut dia pun sedap..

Reply
avatar
Suria Amanda delete May 7, 2018 at 4:36 PM

Banyaknya makanan dari kelantan...SA suka budu..hehehe...

meh join GA GSL Warrior, banyak hadiah best2 ni...http://www.suriaamanda.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

Reply
avatar
Lea Azleeya delete May 7, 2018 at 9:54 PM

Wooooo byknyeeeee.. Akak ingat sikit jerk rupenye banyak.. seronoknyeee..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post