TICKER

Thursday, May 31, 2018

Rawat Kulit Berjerawat dan Berjeragat Dengan Dr.Beau Pure Natural Skin Oil

Rawat Kulit Berjerawat Dan Berjeragat Dengan Dr.Beau Natural Skin Oil | Cik Ash ada la tercari-cari produk untuk muka yang dapat merawat masalah kulit muka yang berjerawat dan berparut ni, Alhamdulilah rezeki Cik Ash dipertemukan dengan Dr.Beau ni.

 


Masa mula-mula dapat tu memang agak pelik la, tengok bentuk kapsul macam vitamin rambut hahaha, lagi pulak risau gak pakai minyak dekat muka tu. Pertama kali pulak tengok serum bentuk kapsul begitu. hihihi.


Apa itu Serum Dr Beau Pure Natural Skin Oil


Serum Dr Beau merupakan serum wajah yang selamat digunakan dengan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( Nombor KKM : NOT170502921K ). Produk Dr Beau diperkenalkan dari tahun 2015 lagi dan pengguna Dr Beau bukan sahaja dari Malaysia malah dari negara luar juga seperti Singapura, Indonesia, Thailand, China, Taiwan serta Brunei.


Di dalam Serum Dr Beau diperbuat daripada 100% bahan semulajadi yang dirumuskan khas di kilang tempatan sebab tu Cik Ash tidak risau dengan Serum ni.Antara herba-herba ramuan yang terkandung di dalam Serum Dr Beau ni ialah :-
  • Vitamin E ialah vitamin yang baik merawat kulit.

  • Rosehip Oil yang melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.

  • Argan Oil yang sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

  • Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

  • Apricot Kernel Oil yang ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif.Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.

  • Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.

  • Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

Setiap produk yang dipasarkan mesti ada terdapat beribu testimonial, kenapa sampai beribu tu, Mesti korang nak taw kan, sebabnya serum ni sangat bagus untuk pelbagai jenis masalah kulit. Sebab-sebab kenapa pengguna memilih serum dr beau adalah kerana :- 

-Jeragat Kronik
-Jerawat dan parut jerawat
-Masalah kulit kusam
-Kulit gelap kerana sinaran matahari 
-Lebam bawah mata
- Mengalami masalah kulit kering dan berminyak
-Pori terbuka 
-White head dan black head
-Kulit melecur



 
CARA PENGGUNAAN SERUM DR BEAU
1. Tarik hujung kapsul serum.
2. Titiskan serum ke atas bahagian kulit muka.
3. Sapu rata serum sehingga meresap ke lapisan dalam kulit.
4. Beri perhatian dan sedikit urutan pada bahagian kulit yang bermasalah seperti di bahagian bawah mata, parut jerawat, jeragat dan sebagainya.

Pengalaman Sendiri Menggunakan Dr Beau

testimoni dr beau

"Pengalaman Cik Ash menggunakan serum dr.beau selama seminggu muka kelihatan beransur-ansur ok tak ada pun berminyak bangun pagi muka lembut jer. Lagi kebetulan baru-baru ni Cik Ash terkena minyak panas sebab goreng ikan rebus ada bekas kena minyak dekat bawah bibir try gunakan untuk tempat. Cepat kering tempat bibir tu.."Dekat atas tu gambar pipi Cik Ash yang ada jerawat gara-gara makan sambal belacan huhuhu.. teruk sangat muka..

TESTIMONIAL DARI PENGGUNA DR BEAU
Ni antara testimonial - testimonial best yang Cik Ash  baca. Ketahui banyak lagi testimonial di bawah ini :-
 










HARGA SERUM DR BEAU :



Semenanjung Malaysia : RM 96

Sabah / Sarawak : RM 96

Singapore / Brunei : $ 55



Bagi anda yang ingin mendapatkan produk Dr.Beau ni boleh la rujuk maklumat dekat bawah ini :-

3 comments:

  1. bahan yang ada semua bagus belaka

    ReplyDelete
  2. makin halus mulus putih gebu lah pakai ni hii.. banyak testimoni dah tu

    ReplyDelete
  3. Bagus produk ni..kulit muka jadi cantik dan berseri

    ReplyDelete