-->

Monday, June 11, 2018

author photo
Iklan Raya 2018 | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar semua, selamat pagi hunjung-hunjung ramadan ni Cik Ash agak busy la sikit nak buat persiapan raya ni. sory la kalau blog terabai sikit.

Untuk tahun 2018 Cik Ash tengok banyak iklan raya atau filem pendek bersempena dengan Hari Raya yang telah dikeluarkan ataupun dimuat naik di youtube. Antara yang menarik minat Cik Ash untuk beberapa kali filem pendek Raya 2018 dari Era FM, Hot Fm, TNB, Watsons, Pasaraya Hari-Hari, Habib Jewel, Sun Life, KFC, Celcom, Petronas dan banyak lagi yang Cik Ash jumpa. Macam-macam iklan yang dapat  kita boleh tengok dekat youtube. 

Antara yang iklan Raya yang menjadi pilihan terbaik buat Cik Ash ialah boleh tengok video dekat bawah ini :-

1. #MisiIkhlasAidilfitri - Watsons Raya


2. Misi Riuh Raya - Petronas Hari Raya 2018


3. Iklan Raya KFC 2018 - Dendam Adam


4. Iklan Raya Lazada - Buah Hati



5. Iklan Raya FMC 2018 - Harapan Syawal


6. Iklan Raya Sun Life Malaysia 2018 - Misi Rescue Raya


7. Filem Pendek Raya 2018 -  Telekung Siti Khadijah


8. Iklan Raya TM 2018 - #MakLongBawang


9. Filem Pendek Raya HOT FM - Mama Angah?


10 . #RiangRayaTuneTalk - Raya Bersama Mak Ngah Lipstik - TuneTalk


Kalau ikut banyak lagi iklan raya yang Cik Ash nak kongsi dekat youtube tu macam-macam iklan ada. ni antara yang best la bagi Cik Ash hihihi... Mungkin korang ada nampak iklan raya yang lebih best lagi ke jom la kongsi dengan Cik Ash ni.

Ok la korang semua itu jer yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua Iklan Raya 2018 yang best untuk di tonton. Selamat menonton ya. Jumpa lagi nanti kalau rajin Cik Ash update blog ya. 
your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Shafyqah Azahar delete June 11, 2018 at 8:55 AM

petronas takpernah menghampakan haha. sha suka yang lazada tu sweeeet!

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete June 11, 2018 at 6:07 PM

Iklan yang paling sedih saya tengok yang que haidar berlakon jadi arkitek, 2x tengok 2x nangis..sedih benar

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 13, 2018 at 4:02 PM

yang TNB nye kak kena masukkan skali ehehzz

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 11, 2018 at 11:02 AM

Ada yang dah tengok, ada yang first time tengok..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post