Tuesday, June 26, 2018

author photo
Jana Pendapatan Dengan Menjawab Survey Dengan Vase | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. Slow-slow kembali update blog hihihi...

vase jawab survey

Hari ini Cik Ash nak sharing satu lagi cara nak jana pendapatan dengan jawab survey online. Mula-mula risau gak nak join apabila Cik Ash baca ada ramai kata ok sangat. So Cik Ash regsiter dan selalu dapat survey dekat email laju-laju join hihihi.. Survey yang kita jawab tu akan dapat RM0.20. Nampak sikit jer kan try korang kumpul-kumpul mesti jadi banyak kan.





Apa yang best dengan vase ni setiap 7 hari berkerja duit tu akan masuk dalam account kita taw. Cik Ash punya dah 3 kali masuk dalam bank hihihi.. suka sangat boleh la dapat sikit-sikit kan.

So kepada yang ingin join jawab survey vase ni boleh la daftar dekat SINI, daftar percuma jer pun.Selain jawab survey ni Cik Ash banyak join jawab survey nak baca boleh rujuk dekat entri Jana Pendapatan Dengan Kaji Selidik Gloviss , Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik.

Ok la korang itu saja yang Cik Ash nak sharing dengan korang semua.. Jumpa lagi kalau ada kerajinan nak update blog ya.. hahhaha.. 

This post have 16 komentar

avatar
Cik Nor delete June 26, 2018 at 9:47 PM

kita daftar dah..tp xthu nak guna..haha

Reply
avatar
Sheila Adziz delete June 26, 2018 at 9:48 PM

wow... bgsnya vase ni.... dh banyak ler duit ikin ni... hehe... nak try la

Reply
avatar
PeRdU cINta delete June 26, 2018 at 10:58 PM

Alhamdulillah....sikit-sikit..kumpul banyak jadinya.

Reply
avatar
Cik Renex delete June 26, 2018 at 11:23 PM

Wah menarik ni terus masuk bank kita

Reply
avatar
Yaya Mohd delete June 27, 2018 at 11:38 AM

salam..
hi cik ash...wah masyukk cik ash ni..
tq share ye..kita masyuk together gether..hehe

Reply
avatar
Wani Sukarno delete June 28, 2018 at 6:20 PM

survey gapo ekinn.. sekejap ko lambat hii.. tapi best lah masuk terus akaun

Reply
avatar
Cik Ash delete July 1, 2018 at 11:43 PM

Dia hantar jemputan jawab survey kut online sokmo

Reply
avatar
Cik Ash delete July 1, 2018 at 11:43 PM

Baru riyal-riyal jah kak hahahah
.

Reply
avatar
Cik Ash delete July 1, 2018 at 11:44 PM

Ha ah sikit-sikit lama jadi bukit la InsyaAllah

Reply
avatar
Cik Ash delete July 2, 2018 at 2:01 PM

Wsalam.. Sikit2 jah yaya.. Sama2

Reply
avatar
Cik Ash delete July 2, 2018 at 2:01 PM

Biasa survey jawab soalan hihihi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 11, 2018 at 10:49 AM

Sha pun joint survey ini.. seronok sebab dia terus kredit duit dalam akaun..

Reply
avatar
AJ delete August 18, 2018 at 9:36 AM

Nak try gak Ekin :) tq shared

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post