TICKER

Tuesday, June 26, 2018

Jana Pendapatan Dengan Menjawab Survey Dengan Vase

Jana Pendapatan Dengan Menjawab Survey Dengan Vase | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. Slow-slow kembali update blog hihihi...

vase jawab survey

Hari ini Cik Ash nak sharing satu lagi cara nak jana pendapatan dengan jawab survey online. Mula-mula risau gak nak join apabila Cik Ash baca ada ramai kata ok sangat. So Cik Ash regsiter dan selalu dapat survey dekat email laju-laju join hihihi.. Survey yang kita jawab tu akan dapat RM0.20. Nampak sikit jer kan try korang kumpul-kumpul mesti jadi banyak kan.





Apa yang best dengan vase ni setiap 7 hari berkerja duit tu akan masuk dalam account kita taw. Cik Ash punya dah 3 kali masuk dalam bank hihihi.. suka sangat boleh la dapat sikit-sikit kan.

So kepada yang ingin join jawab survey vase ni boleh la daftar dekat SINI, daftar percuma jer pun.Selain jawab survey ni Cik Ash banyak join jawab survey nak baca boleh rujuk dekat entri Jana Pendapatan Dengan Kaji Selidik Gloviss , Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik.

Ok la korang itu saja yang Cik Ash nak sharing dengan korang semua.. Jumpa lagi kalau ada kerajinan nak update blog ya.. hahhaha.. 

16 comments:

  1. kita daftar dah..tp xthu nak guna..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia hantar jemputan jawab survey kut online sokmo

      Delete
  2. wow... bgsnya vase ni.... dh banyak ler duit ikin ni... hehe... nak try la

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah....sikit-sikit..kumpul banyak jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah sikit-sikit lama jadi bukit la InsyaAllah

      Delete
  4. Wah menarik ni terus masuk bank kita

    ReplyDelete
  5. salam..
    hi cik ash...wah masyukk cik ash ni..
    tq share ye..kita masyuk together gether..hehe

    ReplyDelete
  6. survey gapo ekinn.. sekejap ko lambat hii.. tapi best lah masuk terus akaun

    ReplyDelete
  7. Sha pun joint survey ini.. seronok sebab dia terus kredit duit dalam akaun..

    ReplyDelete