-->

Saturday, June 23, 2018

author photo
Lagu Ost Drama Monalisa | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar, sory ya hari ini Cik Ash ada mood  nak update blog ni lepas raya mood kelaut hihihi..

https://1.bp.blogspot.com/-5ISN6pKQbEs/WrG-0mGK2bI/AAAAAAAAOg8/XzKGWuY-RMk1l23eDl2ZnSBCmvf59vcAQCLcBGAs/s1600/Drama%2BMonalisa.jpg


Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Monalisa yang dah lama main dekat astro prima Slot Tiara lagi pulak tinggal dalam 12 episode lagi akan tamat hihihi.. 

Cik Ash sharing ni sebab ada yang selalu search keyword cari lagu dalam drama Monalisa tu, lagi pulak lagu dalam drama monalisa ni best-best gak antaranya seperti di bawah ni. 

Lagu Tema 


Tajuk Lagu : Esok Masih Ada 
Artis : Hannah Delisha 
Lirik : Frozen
Komposer : Akir Hyper Act




Tajuk Lagu : Di Sini 
Artis : Idayu 

Itu jer lagu yang terdapat dalam drama #monalisa ni so jom la kita layan lagu-lagu dalam drama ni. Cik Ash suka dengar lagu kedua-dua ni memang best hihihi.. lagi satu Cik Ash peminat tegar drama ni hahaha...

#dramabersiri
#dramatelenovela
#monalisa
your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Farhana Jafri delete June 23, 2018 at 10:51 PM

Lagu Esok Masih Ada tu fav sebab suara Hannah sedap sangat

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete June 24, 2018 at 8:11 AM

lagu esok masih ada best.hannah delisha punya suara mmg sedap

Reply
avatar
Sayidah Napisah delete June 26, 2018 at 6:44 AM

suka lagu Esok Masih Ada tu. sebelum jadi OST Monalisa lagi saya dah minat hehe

Reply
avatar
Cik Renex delete June 26, 2018 at 11:27 PM

Hannah delisha rupanya yg nyanyi..best lagu tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 2, 2018 at 2:02 PM

Tu la memang sedap lagu tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 2, 2018 at 2:04 PM

Owh yeke.. Kita jarang layan lagu hahaha ni taw pun sebab drama monalisa

Reply
avatar
Cik Ash delete July 2, 2018 at 2:05 PM

Tu la kan akak pun baru taw hahaha best lagu dia

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 15, 2018 at 9:07 PM

aida folo citer ni sampai abis.
and lagu nyer memang sebelum tu aida da tau.
dulu hannah tu ada belakon citer dgn shafiq kyle.
lepas tu, dia nyanyi lagu ni... lama dah lagu ni.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post