TICKER

Saturday, June 23, 2018

Lagu Ost Drama Monalisa

Lagu Ost Drama Monalisa | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar, sory ya hari ini Cik Ash ada mood  nak update blog ni lepas raya mood kelaut hihihi..

https://1.bp.blogspot.com/-5ISN6pKQbEs/WrG-0mGK2bI/AAAAAAAAOg8/XzKGWuY-RMk1l23eDl2ZnSBCmvf59vcAQCLcBGAs/s1600/Drama%2BMonalisa.jpg

Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Monalisa yang dah lama main dekat astro prima Slot Tiara lagi pulak tinggal dalam 12 episode lagi akan tamat hihihi.. 

Cik Ash sharing ni sebab ada yang selalu search keyword cari lagu dalam drama Monalisa tu, lagi pulak lagu dalam drama monalisa ni best-best gak antaranya seperti di bawah ni. 

Lagu Tema 


Tajuk Lagu : Esok Masih Ada 
Artis : Hannah Delisha 
Lirik : Frozen
Komposer : Akir Hyper Act
Video : KLIK


Tajuk Lagu : Di Sini 
Artis : Idayu 
Video : Klik

Itu jer lagu yang terdapat dalam drama #monalisa ni so jom la kita layan lagu-lagu dalam drama ni. Cik Ash suka dengar lagu kedua-dua ni memang best hihihi.. lagi satu Cik Ash peminat tegar drama ni hahaha...

#dramabersiri
#dramatelenovela
#monalisa

12 comments:

  1. Lagu Esok Masih Ada tu fav sebab suara Hannah sedap sangat

    ReplyDelete
  2. lagu esok masih ada best.hannah delisha punya suara mmg sedap

    ReplyDelete
  3. suka lagu Esok Masih Ada tu. sebelum jadi OST Monalisa lagi saya dah minat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke.. Kita jarang layan lagu hahaha ni taw pun sebab drama monalisa

      Delete
  4. Hannah delisha rupanya yg nyanyi..best lagu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan akak pun baru taw hahaha best lagu dia

      Delete
  5. aida folo citer ni sampai abis.
    and lagu nyer memang sebelum tu aida da tau.
    dulu hannah tu ada belakon citer dgn shafiq kyle.
    lepas tu, dia nyanyi lagu ni... lama dah lagu ni.

    ReplyDelete