TICKER

Saturday, June 9, 2018

Rezeki Ramadan Menang Hadiah Giveaway

Rezeki Ramadan Menang Hadiah Giveaway | Assalamualaikum... Hai korang semua selamat malam,baru sempat nak update blog hahaha, biasa la bila bulan puasa malas nak buka blog. 




Malam terlebih rajin nak update nak bagitaw rezeki Cik Ash di bulan ramadan ni menang Giveaway lagi, sebelum ni dah menang giveaway yang dianjurkan oleh Cikgu Norazimah dapat voucher RM30 hadiah tu Cik Ash telah hadiahkan dekat rakan blogger yang bertuah alhamdulilah niat untuk bersedekah bagi dekat anak-anak kakak tu pakai baju dipermudahkan amin. 

Baju

Tengok baju ni memang lawa, so sesiapa yang nak shopping baju macam ni boleh la usha website https://doudou.my/ ya macam-macam ada baju kanak-kanak dekat sana.

Selain dapat voucher rezeki Cik Ash hari jumaat pulak menang giveaway di blog Zarini terkejut sangat bila tengok video tu no bertuah 17 untuk dapat hadiah mini giveaway bernilai wang tunai RM50. Alhamdulilah rezeki ramadan buat Cik Ash.



Tahun ni banyak rezeki yang Cik Ash dapat sampai suami pun kena tempias gak hihihi, nak taw tak tahun ni suami Cik Ash dapat Sponsor daripada JAKEL dapat baju melayu berserta butang dan sampin tenun.. sakan la suami Cik Ash beraya tahun ni hihihi.. Warna baju suami Cik Ash tunggu nanti Cik Ash update dekat facebook dan instagram ya.

Baju Melayu Aaron Aziz

Ok la semua itu jer Cik Ash nak kongsi dengan anda semua, taip-taip entri daripada tadi ni baru post hahaha, biasa la ada jer benda yang perlu nak buat ada jer.. Cik Ash undur diri dulu nak tidur dah esok nak bangun sahur pulak.. hihihi..

8 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah cikash

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki, tahniah!

    jemput join : http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  3. wahh Alhamdulillah tahniah cik ash! :D

    ReplyDelete
  4. tahniah sbb menang sokmo. murah rejeki cik ash...:)

    ReplyDelete
  5. Wahhhh banyak rezeki ekin dibulan ramadhan ni.. Alhamdulillah.. MOga diluaskan dan dilimpahkan lagi rezeki buat ekin sekeluarga.. ;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki Cik Ash..

    ReplyDelete