-->

Saturday, June 9, 2018

author photo
Rezeki Ramadan Menang Hadiah Giveaway | Assalamualaikum... Hai korang semua selamat malam,baru sempat nak update blog hahaha, biasa la bila bulan puasa malas nak buka blog. 




Malam terlebih rajin nak update nak bagitaw rezeki Cik Ash di bulan ramadan ni menang Giveaway lagi, sebelum ni dah menang giveaway yang dianjurkan oleh Cikgu Norazimah dapat voucher RM30 hadiah tu Cik Ash telah hadiahkan dekat rakan blogger yang bertuah alhamdulilah niat untuk bersedekah bagi dekat anak-anak kakak tu pakai baju dipermudahkan amin. 

Baju

Tengok baju ni memang lawa, so sesiapa yang nak shopping baju macam ni boleh la usha website https://doudou.my/ ya macam-macam ada baju kanak-kanak dekat sana.

Selain dapat voucher rezeki Cik Ash hari jumaat pulak menang giveaway di blog Zarini terkejut sangat bila tengok video tu no bertuah 17 untuk dapat hadiah mini giveaway bernilai wang tunai RM50. Alhamdulilah rezeki ramadan buat Cik Ash.



Tahun ni banyak rezeki yang Cik Ash dapat sampai suami pun kena tempias gak hihihi, nak taw tak tahun ni suami Cik Ash dapat Sponsor daripada JAKEL dapat baju melayu berserta butang dan sampin tenun.. sakan la suami Cik Ash beraya tahun ni hihihi.. Warna baju suami Cik Ash tunggu nanti Cik Ash update dekat facebook dan instagram ya.

Baju Melayu Aaron Aziz

Ok la semua itu jer Cik Ash nak kongsi dengan anda semua, taip-taip entri daripada tadi ni baru post hahaha, biasa la ada jer benda yang perlu nak buat ada jer.. Cik Ash undur diri dulu nak tidur dah esok nak bangun sahur pulak.. hihihi..
your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
Ciktie delete June 10, 2018 at 3:43 AM

Alhamdulillah, tahniah cikash

Reply
avatar
Shafyqah Azahar delete June 10, 2018 at 10:06 AM

alhamdulillah rezeki, tahniah!

jemput join : http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html

Reply
avatar
Sayidah Napisah delete June 10, 2018 at 6:03 PM

wahh Alhamdulillah tahniah cik ash! :D

Reply
avatar
Abam Kie delete June 10, 2018 at 6:57 PM

tahniah sbb menang sokmo. murah rejeki cik ash...:)

Reply
avatar
Lea Azleeya delete June 10, 2018 at 10:19 PM

Wahhhh banyak rezeki ekin dibulan ramadhan ni.. Alhamdulillah.. MOga diluaskan dan dilimpahkan lagi rezeki buat ekin sekeluarga.. ;)

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete June 11, 2018 at 6:01 PM

Alhamdulillah murah rezeki Cik Ash..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 11, 2018 at 11:17 AM

Alhamdulillah.. Tahniah ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post