-->

Monday, July 9, 2018

author photo
Alhamdulilah Internet Dan Telefon Kembali Pulih | Assalamualaikum... Punya lama tak update gara-gara kabel internet dekat rumah Cik Ash kena curi dekat orang yang tak bertanggungjawab. Kalau tak silap Cik Ash sepanjang menetap dekat kedah ni kali kedua kejadian kecurian kabel ni berlaku dekat taman perumahan Cik Ash. Kali pertama pada tahun 2015.



10 hari masalah problem internet dan telefon kat rumah Cik Ash settle hari ini dah boleh guna.. so kita bermula kerja menaip entri yang banyak tertangguh ni. Lagi masa untuk bagi traffik naik kembali gara-gara tak update selama 10 hari pageview memang jatuh kecundang sangat terkejut tengok semalam.. alahai semoga blog kembali pulih la selepas ni. 

Cik Ash sedang kumpul-kumpul semangat nak cari idea untuk menulis dekat blog ni, dalam kepala ni banyak entri nak share dalam blog mood nak karang entri tak masuk lagi hihihi alahai susah sangat nak menaip ni kena ada mood kan. 

Kecurian kabel internet bermula pada 28 Jun 2018 sehingga 7 Julai 2018 baru ok. So lepas ni Cik Ash nak rebate dengan TM selama tidak guna internet ni.

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak bagitaw dekat korang.. selepas ni nak blogwaking blog kalau kena boom tu jangan marah la ya. hahahaha.
your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
Rabiahtul adawiyah delete July 10, 2018 at 6:25 AM

Cikash dah update bloggg..tq blogwalking blog rabia.Rabia pun jarang update blog skrg.

Reply
avatar
Farrah MF delete July 10, 2018 at 9:30 AM

Leceh kan isu curi2 kabel ni,...

Reply
avatar
ejulz delete July 10, 2018 at 1:46 PM

Alhamdulillah..boleh la bw kaw kaw lepas ni. hehe

Reply
avatar
Del Asyraf delete July 10, 2018 at 4:02 PM

Siapa la yang curi cable tu?? haishh

Reply
avatar
Wani Sukarno delete July 10, 2018 at 6:14 PM

sukaa kemain internet jadi hii.. syukur2.. stop lah curi kabel... orang tak bertanggungjawab ni nampak nak kena ni tanggung lah dosa

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 11, 2018 at 10:44 AM

Alhamdulillah.. Seronok lah ekin internet dah okay.. Lajulah lepas nie mengupdate blog ye ekin..

Reply
avatar
Aerill Hassan delete July 11, 2018 at 5:26 PM

alhamdulillah... dulu selalu jugak jdi kejadian curi kabel dkt kawasan rumah.. tpi beberapa bulan ni dh tkde..

Aerill Hassan

Reply
avatar
Shikin Razali delete July 11, 2018 at 10:26 PM

Alhamdulillah Cik Ash.. Bleh la berblogwalking sampai.lebam yea dak.. hihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 15, 2018 at 4:59 PM

alahai. sape la punyer keje tu ye ekin.
sabo jer la.
susah kan kita aje kan.
terutama blogger hi hi hi hi...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post