TICKER

Monday, July 9, 2018

Alhamdulilah Internet Dan Telefon Kembali Pulih

Alhamdulilah Internet Dan Telefon Kembali Pulih | Assalamualaikum... Punya lama tak update gara-gara kabel internet dekat rumah Cik Ash kena curi dekat orang yang tak bertanggungjawab. Kalau tak silap Cik Ash sepanjang menetap dekat kedah ni kali kedua kejadian kecurian kabel ni berlaku dekat taman perumahan Cik Ash. Kali pertama pada tahun 2015.


10 hari masalah problem internet dan telefon kat rumah Cik Ash settle hari ini dah boleh guna.. so kita bermula kerja menaip entri yang banyak tertangguh ni. Lagi masa untuk bagi traffik naik kembali gara-gara tak update selama 10 hari pageview memang jatuh kecundang sangat terkejut tengok semalam.. alahai semoga blog kembali pulih la selepas ni. 

Cik Ash sedang kumpul-kumpul semangat nak cari idea untuk menulis dekat blog ni, dalam kepala ni banyak entri nak share dalam blog mood nak karang entri tak masuk lagi hihihi alahai susah sangat nak menaip ni kena ada mood kan. 

Kecurian kabel internet bermula pada 28 Jun 2018 sehingga 7 Julai 2018 baru ok. So lepas ni Cik Ash nak rebate dengan TM selama tidak guna internet ni.

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak bagitaw dekat korang.. selepas ni nak blogwaking blog kalau kena boom tu jangan marah la ya. hahahaha.

10 comments:

  1. Cikash dah update bloggg..tq blogwalking blog rabia.Rabia pun jarang update blog skrg.

    ReplyDelete
  2. Leceh kan isu curi2 kabel ni,...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..boleh la bw kaw kaw lepas ni. hehe

    ReplyDelete
  4. Siapa la yang curi cable tu?? haishh

    ReplyDelete
  5. sukaa kemain internet jadi hii.. syukur2.. stop lah curi kabel... orang tak bertanggungjawab ni nampak nak kena ni tanggung lah dosa

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Seronok lah ekin internet dah okay.. Lajulah lepas nie mengupdate blog ye ekin..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... dulu selalu jugak jdi kejadian curi kabel dkt kawasan rumah.. tpi beberapa bulan ni dh tkde..

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Cik Ash.. Bleh la berblogwalking sampai.lebam yea dak.. hihi

    ReplyDelete