TICKER

Sunday, July 29, 2018

Entri Terbaik Jun 2018

Entri Terbaik Jun 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya. Lamanya Cik Ash tak update blog last update pada 13/7/2018 aritu itu pun autopost. Sepanjang bulan ni Cik Ash agak sibuk tak sempat nak buka blog dan segala media sosial itu tengok facebook jer.



Jumaat minggu lepas Cik Ash balik ke kampung di kelantan kecemasan sebab menerima berita jam 2.00 pagi aboh Cik Ash masuk wad disebabkan darah tinggi naik. Tergesa-gesa Cik Ash balik ke kelantan pada jumaat pagi 13.7.2018 selepas suami balik kerja pagi tu. Suami dapat cuti kecemasan hanya 2 hari dan campur cutinya 1 hari. Nanti Cik Ash story panjang lebar kenapa Cik Ash lama sangat bercuti menulis blog masa tu hati tak tenang dan kosong sangat fikirkan kesihatan aboh masa tu, ma lagi.. Semoga aboh dan ma diberikan kesihatan yang baik.

Seperti biasa la bila masuk bulan baru Cik Ash akan sharing pasal entri yang ramai view dekat blog ni, kesemua yang tersenarai di bawah ni adalah entri yang terbaik sepanjang bulan jun aritu, agak terlewat nak share sebab bercuti menulis hampir 2 minggu lama tu. So korang tengok entri apakah yang terbaik sepanjang bulan jun 2018 airtu jom baca dekat bawah ni.

1. Drama Pengantin 100 Hari - Drama ni memang trending gak, ramai duk search cari ost lagu. Best  drama ni Cik Ash layan daripada awal.  

2. Drama Pencuri Cinta Kelas Satu - Drama ni pun sedang trending gak, sebab suka tengok emma embong belakon watak dia bawa comel  jah.  

3. Antara Blogger Bermula Nama Cik -  Idea menulis  entri Cik Ash pernah gosip-gosip dengan suami pasal blogger bermula nama Cik. Termasuk la isterinya sendiri. Hihihi

4.OST Lagu Drama Pengantin 100 Hari - Lagu dalam drama ni best-best tu ramai search cari lagu ni.

5. Resepi Ubi Kentang Goreng Sambal - Resepi ni ramai  view sebab masakan paling simple dan sedap di makan dengan nasi panas. 

6. Lagu Ost Drama Mr.Grey - Drama ni Dah Di tayangkan delat tv tetap juga asa ada  yang cari lagu drama ni. 

7.Jana Pendapatan Dengan Menjawab Survey dengan Vase - saja-saja suka join ni boleh la dapat duit tambahan sikit-sikit. 

8. Lagu Ost Drama Tak Ada Cinta Sepertimu - Drama ni pun sama juga dah lama gak masih ada yang cari biasa astro kan ada siaran ulangan..  

9.Cara Nak Tukar Password Streamyx Wifi - Yang ni kena faham cara nak tukar password streamyx tu. Harap boleh faham

10. Hadiah Untuk Kucing Kesayangan - voucher menang contest lazada aritu Cik Ash beli tilam tempat tidur kucing.

Ok la korang semua itu jer antara-antara 10 entri terbaik di blog Cik Ash untuk bulan Jun 2018 aritu. Selamat membaca entri terbaik Cik Ash ni ya. Jumpa lagi di entri yang lain pulak.

5 comments:

  1. Hah..cikash akhirnya update blog jugak

    ReplyDelete
  2. Wah.. Biasa kalau entri2 drama mmg sentiasa hot dan org cari..

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah!! nak baca lah semua entri tu :)

    htpps://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete