TICKER

Tuesday, July 10, 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP









GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP| Assalamualaikum... rasanya dah lama Cik Ash tak join giveaway dekat blog ni.. so malam terlebih rajin nak ternampak blogger Siti Yang Menaip ada buat giveaway. 

 http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/giveaway-souvenirs-by-sitiyangmenaip.html

So yang mana nak join giveaway ini boleh la klik pada banner dekat atas tu dia.. Hadiah yang ditawarkan untuk pemenang sangat menarik salah koleksi yang Cik Ash minat simpan hihihi.. dekat rumah dah banyak koleksi daripada rakan blogger bagi mana la taw ada rezeki dapat yang ni Alhamdulilah. 

Tarikh tutup penyertaan ni akan tamat pada 13 Julai 2018. Cepat-cepat join masih sempat lagi nak join kut-kut mana la taw ada rezeki nanti kan.. Bloggger yang join pilih untuk join gievaway ini ialah SIS GEE.

Ok la Cik Ash out dulu, nak layan cerita dekat tv hihihi..biasa la senyap tak ada internet aritu jadi pelanggan tetap tv join ibu mentua hahaha...

6 comments:

  1. thank you sudi join GA. all the best =D

    semak penyertaan disini
    sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/giveaway-souvenirs-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  2. aida pun join ni.
    minta2 ler ada rezeki.
    nak fm :)

    ReplyDelete
  3. all the best. jemput join #SyawalGiveaway - My First Giveaway https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete