TICKER

Thursday, July 12, 2018

Hadiah Untuk Kucing Kesayangan

Hadiah Untuk Kucing Kesayangan | Assalamualaikum.. Hai korang maaf entri bertingkat-tingkat CIk Ash menaip biasa la 10 hari tak update gara-gara internet kat rumah kena curi kabel masalah berlarutan lama sangat.


Sebenarnya entri ni dah lama tersimpan dalam draf ni baru sempat nak sharing dengan korang semua, aritu Cik Ash ada la join contest lazada siap berjanji kalau Cik Ash dapat voucher nanti nak bagi hadiah untuk kucing kesayangan dekat rumah ni.

Alhamdulilah tak sangka sangat rezeki Cik Ash murah menang contest lazada baru ni dapat RM150+ 20 jumlah semua RM170 voucher. Salah satu barang yang Cik Ash listkan untuk shopping tempat tidur kucing kesayangan Cik Ash mekcik ni, ingat ke dia suka tidur tilam tu , tapi sampai ke sudah tak mau tidur siap kena paksa ambil gambar nak snap hahaha.. Mekcik oh Mekcik kita bagi tilam dia tak mau pulak nak tidur dekat luar tu hihihihi... Bukan ni saja barang yang Cik Ash beli guna voucher lazada Hadiah Untuk Suami pun ada juga.

Terpaksa la simpan tilam tu semula dalam plastik simpan untuk kucing lain nanti kalau ada la kan. hihihi...Ok la korang jumpa lagi nanti di entri yang lain pulak ya.

5 comments:

  1. comey tmpat tidur kucing dia..hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. mekcik tu tak biasa, rasa empuk semacam ja. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh kucing pun dah ada tempat tidur special kan..

    ReplyDelete
  4. waahhh!! rezeki mekcik betul voucher lazada tu.. hehhe

    ReplyDelete