-->

Thursday, July 12, 2018

author photo
Hadiah Untuk Kucing Kesayangan | Assalamualaikum.. Hai korang maaf entri bertingkat-tingkat CIk Ash menaip biasa la 10 hari tak update gara-gara internet kat rumah kena curi kabel masalah berlarutan lama sangat.



Sebenarnya entri ni dah lama tersimpan dalam draf ni baru sempat nak sharing dengan korang semua, aritu Cik Ash ada la join contest lazada siap berjanji kalau Cik Ash dapat voucher nanti nak bagi hadiah untuk kucing kesayangan dekat rumah ni.

Alhamdulilah tak sangka sangat rezeki Cik Ash murah menang contest lazada baru ni dapat RM150+ 20 jumlah semua RM170 voucher. Salah satu barang yang Cik Ash listkan untuk shopping tempat tidur kucing kesayangan Cik Ash mekcik ni, ingat ke dia suka tidur tilam tu , tapi sampai ke sudah tak mau tidur siap kena paksa ambil gambar nak snap hahaha.. Mekcik oh Mekcik kita bagi tilam dia tak mau pulak nak tidur dekat luar tu hihihihi... Bukan ni saja barang yang Cik Ash beli guna voucher lazada Hadiah Untuk Suami pun ada juga.

Terpaksa la simpan tilam tu semula dalam plastik simpan untuk kucing lain nanti kalau ada la kan. hihihi...Ok la korang jumpa lagi nanti di entri yang lain pulak ya.
your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
Cik Nor delete July 12, 2018 at 9:04 AM

comey tmpat tidur kucing dia..hihi

Reply
avatar
Anonymous delete July 12, 2018 at 9:12 AM

alhamdulillah.. mekcik tu tak biasa, rasa empuk semacam ja. hehehe

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete July 12, 2018 at 2:09 PM

wahh kucing pun dah ada tempat tidur special kan..

Reply
avatar
Najah Mustapa delete July 12, 2018 at 7:21 PM

waahhh!! rezeki mekcik betul voucher lazada tu.. hehhe

Reply
avatar
anakdenesor delete July 13, 2018 at 9:02 AM

klo kucing kite,die mau dok atas katil sama kite je haha

Reply
avatar
Lea Azleeya delete July 14, 2018 at 7:22 PM

wahhh baru selesa dia tidur... Kalau akak ada kucing pun rasanya mau beli jugak bende alah ni.. hehe

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 15, 2018 at 4:56 PM

alahai. comel nyer hadiah :)
good investment ni, ekin.
utk kucing. sape yg pernah ada idea ohsem gini?
biasa nyer org fikirkan diri sendiri. tahniah ekin.

Reply
avatar
Farhana Jafri delete July 19, 2018 at 11:05 PM

hahahah kucing memang macamtu kan? Dah beli tempat tidur selesa gigih tidur dekat lantai lah, bawah kerusi lah

Reply
avatar
Shalimar Yusof delete July 23, 2018 at 12:07 PM

rezeki ekin rezeki kesayangan juga..Alhamdulillah

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete July 24, 2018 at 8:24 PM

Hahahhaha..alahai dapat tilam baru taknak tidur pulak ye :)

https://www.nurzariniismail.com/2018/07/discover-the-world-dengan-burger-ayam-mexicana-oleh-mcdonalds.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post