TICKER

Wednesday, July 11, 2018

Ost Lagu Drama Pengantin 100 Hari

Ost Lagu Drama Pengantin 100 Hari | Assalamualaikum...Hai korang semua, apa khabar,Bila tenet dah pulih ni kita update entri banyak buat publish hari-hari hahaha..


Image result for Pengantin%2B100%2BHari

Siapa kat sini layan  drama Pengantin 100 hari kita geng la ya, best cerita ni walaupun  pelakon hero tu Cik Ash tak berapa minat sangat hahaha.. Sebab layan drama ni daripada awal tu Cik Ash boleh kata best. 

Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Pengantin 100 Hari yang sedang bersiaran di TV3 dalam Slot Samarinda. 

Dalam drama Pengantin  100 Hari ada lagu yang best-best gak antaranya seperti di bawah ni. 

Lagu Tema 


Tajuk Lagu : Sulit
Penyanyi : Aman Aziz 
Lirik : Fedtri Yahya & Asfan Shah
Lagu : Asfan Shah 
Video : Klik  


Tajuk Lagu : Terbuai Perasaan 
Penyanyi : Kamal Hamidi 
Video : KLIK



Tajuk Lagu : 
Penyanyi : Haqiem Rusli 
Video : Klik 

Itu jer lagu yang terdapat dalam drama #Pengantin100Hari ni so jom la kita layan lagu-lagu dalam drama ni. Cik Ash suka dengar lagu ketiga-tiga ni memang best hihihi.. lagi satu Cik Ash peminat tegar drama ni hahaha...

#dramabersiri
#dramatslotsamarinda
#pengantin100hari

3 comments:

  1. Ala.. Tak tengok drama ni.. Tapi lagu sulit tu nampak cam menarik..

    ReplyDelete
  2. lagu ni aida pernah dgr.
    tapi citer ni, again aida x dpt tgk.
    just tgk iklan nyer saje.

    ReplyDelete