TICKER

Wednesday, August 29, 2018

Astro Bagi Siaran Percuma

Astro Bagi Siaran Percuma | Assalamualaikum, Hai, Cik Ash harap semuanya sihat la,selamat malam rabu, terlebih rajin nak update malam ni nak bagitaw dekat pelanggan astro yang masih guna astro dekat rumah. 



Tahun lepas astro pernah bagi siaran percuma macam ni boleh la tengok kesemua channel yang tak langgan hahahaha itu pun mak mentua yang banyak tengok dia yang paling happy Cik Ash jarang nak tengok tv.

Ini berita baik untuk semua pelanggan astro, mulai 30 Ogos 2018 Hingga 17 September 2018, Astro bagi tayangan percuma untuk semua channel. Kalau ikut happy la astro bagi percuma tapi tak ada Cik Ash nak layan semua channel tak sempat nak tengok kita bagi dekat mak mentua dia layan channel semua. Happy sangat dia bila Cik Ash bagitaw hihihi.. 

Rasa Cik Ash la astro bagi free disebabkan bersempena dengan hari kebangsaan pada 31 Ogos 2018 yang ke 61 tahun... Terima kasih astro kerana bagi siaran percuma ni.. Nanti bagi la ya hihihihi..

Ok la itu jer Cik Ash nak bagitaw dengan korang semua, jumpa lagi nanti... Selamat Menonti rancangan astro free nanti.

5 comments:

  1. Yes!! Rabia masih guna saluran astro lagi ni..yeayyyy..rabia suka tgk drama astro oasis,ria,prima.

    ReplyDelete
  2. seronok lah.
    terutama mcm aida ni yg langgan pakej minima :)

    ReplyDelete
  3. Ini syg Astro ni. Sya mmg nk layan Kdrama punya channel je la. hehehe

    ReplyDelete
  4. ini mmg best lah. hehe. td busyra tngok mcm2 cerita, haha. alang2 dh free kan

    ReplyDelete