TICKER

Saturday, August 4, 2018

BioXcellent Colla W.Diamond Rahsia Kulit Bebas Jerawat

BioXcellent Colla W.Diamond Rahsia Kulit Bebas Jerawat Dan Gebu | Bila risau muka ni ada jerawat ni, cari la juga produk untuk bagi hilang jerawat ni so Cik Ash turut amalkan bekalan BioXcellent Colla W.Diamond untuk bagi kulit bebas jerawat dan gebu. Cik Ash amalkan produk daripada BioXcellent ni secara berselang seli contohnya, hari ini Cik Ash ambil Cupplus White dan esoknya Cik Ash akan ambil Colla W.Diamond.


Apabila Cik Ash membaca kelebihan yang ada pada BioXcellent Colla W.Diamond ni, wow teruja sangat sebab apa yang Cik Ash nak terdapat dalam produk kedua-dua produk daripada BioXcellent ni. Apakah kelebihan yang terdapat dalam BioXcellent Colla W.Diamond ni jom tengok dekat bawah ini :- 

Kelebihan BioXcellent Colla Diamond
  • Membaikpulih struktur kulit 
  • Kulit lebih cerah,anjal,gebu dan lembap
  • Mengurangkan garisan halus dan kedutan
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
  • Mencantikkan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 16 tahun ke atas
  • Mengatasi masalah lenguh badan
  • Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit
BioXcellent Colla W.Diamond ini merupakan minuman campuran botani yang mampu memberi kesan yang lebih cepat seawal 7 hari.. Dengan pengambilan produk ni, buka sahaja kulit lebih cerah,anjal,gebu dan lembap tetapi jerawat juga mengecut dengan lebih cepat, kulit tidak lagi kering dan selepas bangun daripada tidur badan kita akan rasa lebih segar dan bertenaga.


Produk BioXcellent Coola W.Diamond ini selamat digunakan jangan risau kerana produk ini telah mendapat pengiktirafan oleh Asia Pacific Super Health Brand Excellent 100% menggunakan bahan semulajadi dan mempunyai GMP Certified. Ianya selamat diamalkan. 


Antara bahan-bahan utama yang terkandung di dalam Bioxcellent Colla W.Diamond adalah seperti di bawah ini :- 


  • Vitamin
  • Campuran Beri yang diperkaya dengan anti-oksidan
  • Tripeptide Kolagen
  • Astaxanthin
  • Acacia Gum
  • Ektrak Buah Anggur
  • Tomato
  • Epal
  • Strawberi
  • Buah Delima

Cara pengambilan Bioxcellent Colla W.Diamond
Cara pengambilannya semudah ABC jer, tak memerlukan masa yang panjang untuk membancuhnya.. Jom ikut langkah untuk membancuhnya :- 

1. Campurkan 1 skop (20gram) ke dalam 200/250ml air suam atau pun air sejuk. 
2. Kacau atau goncang sehingga larut.
3. Minum serta merta selepas bancuhan benar-benar larut.

Tips Untuk Mendapatkan Kesan Yang Maximum
  • Minum sebelum tidur kerana badan harus rehat selepas pengambilan Colla W.Diamond untuk mendapatkan kesan yang maximum
  • 1 skop 1 hari
  • Rehat secukupnya
  • Perkara paling penting, minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik
  • Elakkan dari memakan makanan yang pedas dan tinggi garam
  • Elakkan makan kekacang kerana ianya boleh menyebabkan pori-pori muka terbuka
  • Elakkan minuman yang bergas dan berkafein

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai produk Bioxcellent W.Diamomnd dan yang lain boleh rujuk di bawah ini :- 




Instagram :  @bioxcellent_malaysia

Harga Pasaran : RM66 ( Pengambilan Untuk Sebulan) 


**Boleh didapati di Watsons di seluruh Malaysia atau Lazada Malaysia

2 comments:

  1. bagusnya produk ni, banyak kelebihan dia

    ReplyDelete
  2. wahh nak try lah, kulit sha sekarang teruk sikit

    ReplyDelete