TICKER

Tuesday, August 14, 2018

Lagu Ost Drama Semerah Cinta Humairah

Lagu Ost Drama Semerah Cinta Humairah| Assalamualaikum...Hai korang semua, apa khabar,Bila tenet dah pulih ni kita update entri banyak buat publish hari-hari hahaha..

Image result for semerah cinta humairah tv3

Sebelum ni Cik Ash sinopsis drama dekat blog ni hari ini pulak Cik Ash nak share lagu-lagu yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah ni, best cerita ni list Cik Ash layan gak tengok waktu free bila on9 dekat laptop. Nak dekat tv tak ingat sokmo lupa pulak hihihi.. 

Drama ini memang best sebab suka tengok lakonan Janna Nick, Wan Sharmila, Fahrin Ahmad dan semua pelakon dalam drama ni. Jom kita tengok lagu-lagu yang tersenarai dalam drama ini.

Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah yang sedang bersiaran di TV3 dalam Slot Samarinda. Dalam drama Semerah Cinta Humairah ada lagu yang best-best gak antaranya seperti di bawah ni. Gigih Cik Ash tengok drama ni dekat Tonton nak taw lagu yang terdapat dalam tu hihihi...

Lagu Tema 


Aepul Roza - Dusta Komposer: Aepul Roza, Daus SRK, Syed Syahmir Lirik: Aepul Roza Video: lagu

Lagu yang lain-lain pulak yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah ialah 


Siti Nordiana - Hatiku Milik Mu
Ciptaan: Siti Nordiana
Penulis: Shana
Seventeen Eleven Music
Video : Lagu 


 Irfan Haris - Hilang
Composer: Irfan Haris, Haiqal Iskandar
Lirik: Irfan Haris, Haiqal Iskandar
Seventeen Eleven Music
Video : Lagu 





Achey - Yang Terindah
Seventeen Eleven Music 
Video : Lagu


Amira Othman - Mimpi Indah
Lirik: Hael Husaini
Lagu: Edry Abdul Halim
Seventeen Eleven Music

Video : : Lagu


 Akim And The Majistreet - Rampas
Lirik: Bunga Cantik
Lagu: Hang Nadim & LAQ
Rhythm & Rhymw Entertainment
Video :  tak ada




Akim And The Majistreet - Stereotype
Composer: LAQ & Hang Nadim
Lirik: Hang Nadim
Rhythm & Rhymw Entertainment 
Video :  Lagu


Shaa - Biar Ku Pergi
Lagu / Lirik : Mekiya
NOVA Music (M) Sdn. Bhd.
Video : Lagu 




One Avenue Band - Kisah Antara Kita
Lagu: Reyhan
Lirik: Reyhan
Future Music Entertainment
Video : Lagu 
 



Fiena - Tuhan Jaga Dia Untukku
Lirik: Fiena
Lagu: Fiena

NOVA Music (M) Sdn. Bhd.
Video : Lagu

Ok la korang antara-antara lagu yang best terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah.. Jom Layan... Sekali sekala nak berjiwang hahahaha..

3 comments:

  1. terlayan jugak cite ni ekin hii,, best plak jalan ceritanya

    ReplyDelete
  2. Best lagu dalam cerita ni. Tapi tak pernah nak try ushar-ushar cari hehe

    ReplyDelete