-->

Tuesday, August 14, 2018

author photo
Lagu Ost Drama Semerah Cinta Humairah| Assalamualaikum...Hai korang semua, apa khabar,Bila tenet dah pulih ni kita update entri banyak buat publish hari-hari hahaha..

Image result for semerah cinta humairah tv3

Sebelum ni Cik Ash sinopsis drama dekat blog ni hari ini pulak Cik Ash nak share lagu-lagu yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah ni, best cerita ni list Cik Ash layan gak tengok waktu free bila on9 dekat laptop. Nak dekat tv tak ingat sokmo lupa pulak hihihi.. 

Drama ini memang best sebab suka tengok lakonan Janna Nick, Wan Sharmila, Fahrin Ahmad dan semua pelakon dalam drama ni. Jom kita tengok lagu-lagu yang tersenarai dalam drama ini. 

Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah yang sedang bersiaran di TV3 dalam Slot Samarinda. Dalam drama Semerah Cinta Humairah ada lagu yang best-best gak antaranya seperti di bawah ni. Gigih Cik Ash tengok drama ni dekat Tonton nak taw lagu yang terdapat dalam tu hihihi...

Lagu Tema 


Aepul Roza - Dusta 
Komposer: Aepul Roza, Daus SRK, Syed Syahmir
Lirik: Aepul Roza

Lagu yang lain-lain pulak yang terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah ialah 


Siti Nordiana - Hatiku Milik Mu
Ciptaan: Siti Nordiana
Penulis: Shana
Seventeen Eleven Music



 Irfan Haris - Hilang
Composer: Irfan Haris, Haiqal Iskandar
Lirik: Irfan Haris, Haiqal Iskandar
Seventeen Eleven Music





Achey - Yang Terindah
Seventeen Eleven Music 



Amira Othman - Mimpi Indah
Lirik: Hael Husaini
Lagu: Edry Abdul Halim
Seventeen Eleven Music





 Akim And The Majistreet - Rampas
Lirik: Bunga Cantik
Lagu: Hang Nadim & LAQ
Rhythm & Rhymw Entertainment






Akim And The Majistreet - Stereotype
Composer: LAQ & Hang Nadim
Lirik: Hang Nadim
Rhythm & Rhymw Entertainment 



Shaa - Biar Ku Pergi
Lagu / Lirik : Mekiya
NOVA Music (M) Sdn. Bhd.




One Avenue Band - Kisah Antara Kita
Lagu: Reyhan
Lirik: Reyhan
Future Music Entertainment





Fiena - Tuhan Jaga Dia Untukku

Lirik: Fiena
Lagu: Fiena

NOVA Music (M) Sdn. Bhd.
Video : Lagu

Ok la korang antara-antara lagu yang best terdapat dalam drama Semerah Cinta Humairah.. Jom Layan... Sekali sekala nak berjiwang hahahaha..
your advertise here

This post have 3 komentar

avatar
Wani Sukarno delete August 14, 2018 at 6:56 PM

terlayan jugak cite ni ekin hii,, best plak jalan ceritanya

Reply
avatar
Ciktie delete August 15, 2018 at 10:16 AM

Best lagu dalam cerita ni. Tapi tak pernah nak try ushar-ushar cari hehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post