TICKER

Wednesday, August 22, 2018

Selamat Hari Raya Aidiladha 2018

Selamat Hari Raya Aidiladha 2018 | Assalamualaikum...Selamat tengahari semua...Apa khabar hari ini.. harap semuanya sihat ya... Cik Ash dan suami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua yang mengenali Cik Ash dan suami....




Tahun ni raya haji di kedah lagi, nak buat macam mana perancangan kami suami isteri nak balik beraya di kedah tapi last minute kena cancel disebabkan 2 minggu sebelum raya haji kereta kami rosak dekat bahagian gear tak boleh nak masuk.. dah baiki habis dalam RM460, tapi suami tak berani nak bawa jalan jauh lagi. Nak balik dengan bus musim raya dan cuti sekolah tiket cepat habis,

Hari ini Cik Ash tak ada perancangan nak pergi mana lagi pulak suami Cik Ash baru balik keje  pagi ini so dia kena rehat-rehat cukup semalaman dah keje kan... lepas suami dah cukup rehat baru rancang nak pergi mana hihihihi...Rasa setiap kali malam raya suami kerja sokmo hihihi..Menu hari raya aidiadha Cik Ash buat gulai ayam saja... nasi kapit tak menjadi hahahaha...

Ok la itu saja nak bagitaw pendek saja cerita hari raya Cik Ash .. jumpa lagi nanti ya...

5 comments:

  1. Selamat hari raya aidiladha :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/open-interview-job-fair-okay-ke.html

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidil adha cik ash

    ReplyDelete
  3. salam Aidil Adha dari aida, ekin :)

    ReplyDelete