TICKER

Wednesday, August 15, 2018

Wang BSHR @ BRIM Masuk Hari Ini

Wang BSHR @ BRIM Masuk Hari Ini | Assalamualaikum... Hari ini pembayaran agihan untuk penerima BSHR akan masuk dalam account bermula pada 15 Ogos 2018. Pembayaran di buat berperingkat-peringkat. 



Suami Cik Ash seorang penerima wang BSHR alhamdulilah tunggu la masuk dalam account nanti..Lambat atau cepat masuk bersabar jer la ya.. Semakan hanya boleh dibuat secara online dan pergi ke bank terdekat anda.

Ok la itu jer Cik Ash nak bagitaw dekat korang semua, jumpa lagi nanti ya.. hihihi

10 comments:

  1. tengok mak ayah shu di kampung belum dapat lagi. huhuhu

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt duit. abe kie je yg asyik kena byr income tax. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. Apa maksud BHSR tu? Tak pernah dengar pulak..

    ReplyDelete
  4. Oh faham2..dah tulis BRIM kat tajuk, baru perasan :D
    Tukar nama baru dah jadi BHSR ye..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... rezeki jgn ditolak...

    ReplyDelete
  6. QlhAlhamdulil, tahniah cikash. Kita juga tak merasa

    ReplyDelete