-->

Wednesday, August 15, 2018

author photo
Wang BSHR @ BRIM Masuk Hari Ini | Assalamualaikum... Hari ini pembayaran agihan untuk penerima BSHR akan masuk dalam account bermula pada 15 Ogos 2018. Pembayaran di buat berperingkat-peringkat. 



Suami Cik Ash seorang penerima wang BSHR alhamdulilah tunggu la masuk dalam account nanti..Lambat atau cepat masuk bersabar jer la ya.. Semakan hanya boleh dibuat secara online dan pergi ke bank terdekat anda.

Ok la itu jer Cik Ash nak bagitaw dekat korang semua, jumpa lagi nanti ya.. hihihi
your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
Wani Sukarno delete August 16, 2018 at 12:35 AM

alhamdulillah ekin rezeki tu..

Reply
avatar
Anonymous delete August 16, 2018 at 9:32 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Abam Kie delete August 17, 2018 at 12:43 PM

bestnya dpt duit. abe kie je yg asyik kena byr income tax. huhuhuhu..

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete August 17, 2018 at 3:21 PM

Apa maksud BHSR tu? Tak pernah dengar pulak..

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete August 17, 2018 at 3:22 PM

Oh faham2..dah tulis BRIM kat tajuk, baru perasan :D
Tukar nama baru dah jadi BHSR ye..

Reply
avatar
Sheila Adziz delete August 17, 2018 at 11:10 PM

Alhamdulillah... rezeki jgn ditolak...

Reply
avatar
Ciktie delete August 19, 2018 at 8:10 PM

QlhAlhamdulil, tahniah cikash. Kita juga tak merasa

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post